jedna lepa vest i jedno pitanje

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

balanso
MF veteran

Re: jedna lepa vest i jedno pitanje

Post by balanso » 12 Nov 2008, 16:30

mnogo ti hvala za ovako iscrpan odgovor....
a ako kupim magnete u maricu , jel treba da doplatim da ih ugrade ili je to gratis ... ???

alzo

Post by alzo » 12 Nov 2008, 22:11

moji EMG aktivni na telecasteru nisu mogli da udju u telo jer su dublji od standardnih
a gitara je rucni rad pa sam morao da nosim gitaru da se rupe prodube
a posle sam ih povezao sam......uostalom pitaj......a magneti se lako povezuju, i dobijes
shemu i nije problem......ja sam kupio telekaster set, tako da tu dobijes potove, preklopnik i
drugi dzek na kome postoji prakticno prekidac tako da kad izvuces kabl iz gitare magneti
nisu pod naponom........to je bilo kod singlova, a pasivne hamove sam isto montirao sam i
staju u standardne otvore za magnete........najbolje je da ih pitas za sve detalje, oni su ugradili dosta tih
magneta, pa ce ti reci.........

Perry

Post by Perry » 12 Nov 2008, 22:36

Pozdrav,
sorry što nema veze s magnetima....samo me interesuje kako si odradio onaj Face- Je li naljepnica (i ako jeste objasni kako si to uradio...je si li printao na ljeplivom papiru ili si kupio gotovu...?) ili je neka druga varijanta...
Thanx

balanso
MF veteran

Post by balanso » 12 Nov 2008, 23:42

ma opusteno .... u pitanju je nalepnica ... nacrtas sliku, odneses na stampu , a4 format je 5km kod nas sto je oko 200 din...
samolepljivi papir, iseces, zalepis i to ti je sav posao... do kraja meseca ce preko jos leci lak da je slucajno ne ogulim rukom .
cenim ja airbrush i sve to ali ovo je em jeftinije em jednostavnije tako da ...

e zanima me nesto u vezi EMG-a - jel mogu oni (aktivni) da se povezu na one push/pull potove pa da radi ona opcija razdvajanja na singlove ??

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 12 Nov 2008, 23:57

81 i 85 na pr. ne mogu, ali 89 moze. Zvuk u ham modu mu je kao kod 85, a singl kao SA. Zato je malo skuplji od ova dva.

Post Reply