mnogo ti hvala za ovako iscrpan odgovor....
a ako kupim magnete u maricu , jel treba da doplatim da ih ugrade ili je to gratis ... ???
jedna lepa vest i jedno pitanje
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: jedna lepa vest i jedno pitanje
moji EMG aktivni na telecasteru nisu mogli da udju u telo jer su dublji od standardnih
a gitara je rucni rad pa sam morao da nosim gitaru da se rupe prodube
a posle sam ih povezao sam......uostalom pitaj......a magneti se lako povezuju, i dobijes
shemu i nije problem......ja sam kupio telekaster set, tako da tu dobijes potove, preklopnik i
drugi dzek na kome postoji prakticno prekidac tako da kad izvuces kabl iz gitare magneti
nisu pod naponom........to je bilo kod singlova, a pasivne hamove sam isto montirao sam i
staju u standardne otvore za magnete........najbolje je da ih pitas za sve detalje, oni su ugradili dosta tih
magneta, pa ce ti reci.........
a gitara je rucni rad pa sam morao da nosim gitaru da se rupe prodube
a posle sam ih povezao sam......uostalom pitaj......a magneti se lako povezuju, i dobijes
shemu i nije problem......ja sam kupio telekaster set, tako da tu dobijes potove, preklopnik i
drugi dzek na kome postoji prakticno prekidac tako da kad izvuces kabl iz gitare magneti
nisu pod naponom........to je bilo kod singlova, a pasivne hamove sam isto montirao sam i
staju u standardne otvore za magnete........najbolje je da ih pitas za sve detalje, oni su ugradili dosta tih
magneta, pa ce ti reci.........
Pozdrav,
sorry što nema veze s magnetima....samo me interesuje kako si odradio onaj Face- Je li naljepnica (i ako jeste objasni kako si to uradio...je si li printao na ljeplivom papiru ili si kupio gotovu...?) ili je neka druga varijanta...
Thanx
sorry što nema veze s magnetima....samo me interesuje kako si odradio onaj Face- Je li naljepnica (i ako jeste objasni kako si to uradio...je si li printao na ljeplivom papiru ili si kupio gotovu...?) ili je neka druga varijanta...
Thanx
ma opusteno .... u pitanju je nalepnica ... nacrtas sliku, odneses na stampu , a4 format je 5km kod nas sto je oko 200 din...
samolepljivi papir, iseces, zalepis i to ti je sav posao... do kraja meseca ce preko jos leci lak da je slucajno ne ogulim rukom .
cenim ja airbrush i sve to ali ovo je em jeftinije em jednostavnije tako da ...
e zanima me nesto u vezi EMG-a - jel mogu oni (aktivni) da se povezu na one push/pull potove pa da radi ona opcija razdvajanja na singlove ??
samolepljivi papir, iseces, zalepis i to ti je sav posao... do kraja meseca ce preko jos leci lak da je slucajno ne ogulim rukom .
cenim ja airbrush i sve to ali ovo je em jeftinije em jednostavnije tako da ...
e zanima me nesto u vezi EMG-a - jel mogu oni (aktivni) da se povezu na one push/pull potove pa da radi ona opcija razdvajanja na singlove ??
81 i 85 na pr. ne mogu, ali 89 moze. Zvuk u ham modu mu je kao kod 85, a singl kao SA. Zato je malo skuplji od ova dva.