Danas, konačno i zvanično, propisno napravio board (a u pozadini se čuje uzdah olakšanja kompletnog Foruma: ''Fala ku*cu, prestaće da nas smara više):

Dakle, kao što već znamo, Baba Slim mi je velikodušno poklonio njegov stari board (i kofer za isti), i usput mi dao gomilu dobrih saveta, za napajanje pre svega.

Napajanje je izvedeno preko Ageha ispravljača o kojem je Baba govorio naširoko i nadugačko. Ja sam ga otvarao i pratio šemu, u principu je poput Boss napajanja, isto regulisanje napona preko 7809 kola, samo što ima dodatnu filtraciju i jaču amperažu. Praktično ceo board se napaja sa tog jednog ispravljača putem Mooer daisy chain-a koji sam kupio od člana Historic-a, ako se ne varam. Jedine dve pedale koje se napajaju na bateriju su wah (na kojem baterija traje pola godine), i Maxon SD-9 koji je osetljiv na napajanje i ipak provereno najbolje radi na Eveready bateriju. Sve je inače obezbedjeno naravno sa čičak-trakom, itd...
Lanac je sledeći: Crybaby GCB95 (true bypass) - Maxon SD-9 - Xotic BB Plus - Boss CS-3 - DIY Phase 45 - Arion SCH-1 - TC Flashback. Pre toga, strat, posle Peavey Classic 30.
U neko doba će umesto kompresora uleteti jedan DIY drive, a komp će stajati van boarda i dodavaću ga sa strane samo za narodnjačke tezge, i to bi bilo to.