Strat I Modifikacija Za Tone Kontrolu Na Bridge Magnetu?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Strat I Modifikacija Za Tone Kontrolu Na Bridge Magnetu?
jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu
- Chord-Master
- MF veteran
Dusan wrote:jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu
Ma u redu je, toliko sam sema dobio, da sad vec pocinjem da lupam glavu oko toga koju da iskoristim

Samo mi reci, jesi li mozda morao da menjas potove?
Ja sam na gitari sa tri singla samo mapravio da imam ton kontrolu i na bridz magnetu, a uz ta rri singla sam dobio i dodatnu semu za kombinaciju sa hamom.Chord-Master wrote:Dusan wrote:jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu
Ma u redu je, toliko sam sema dobio, da sad vec pocinjem da lupam glavu oko toga koju da iskoristim![]()
Samo mi reci, jesi li mozda morao da menjas potove?
Nadji na fenderovom sajtu semu za gitaru sa singlovima i hambakerom i tu takodje imas spisak svih delova i karakteristike
- Chord-Master
- MF veteran