Strat I Modifikacija Za Tone Kontrolu Na Bridge Magnetu?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Dusan
MF veteran

Re: Strat I Modifikacija Za Tone Kontrolu Na Bridge Magnetu?

Post by Dusan » 20 Oct 2008, 21:56

jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 20 Oct 2008, 22:08

Dusan wrote:jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu

Ma u redu je, toliko sam sema dobio, da sad vec pocinjem da lupam glavu oko toga koju da iskoristim :D

Samo mi reci, jesi li mozda morao da menjas potove?

Dusan
MF veteran

Post by Dusan » 23 Oct 2008, 15:19

Chord-Master wrote:
Dusan wrote:jao bre, imao sam semu za povezivanje hss kombinacije(dobio sam je uz magnete) ali nikako ne mogu da je nadjem. Secam se da samo treba da se prespoje dve nozice na 5-way preklopniku, ja imam tri singla i ton kontrolu na bridz magnetu

Ma u redu je, toliko sam sema dobio, da sad vec pocinjem da lupam glavu oko toga koju da iskoristim :D

Samo mi reci, jesi li mozda morao da menjas potove?
Ja sam na gitari sa tri singla samo mapravio da imam ton kontrolu i na bridz magnetu, a uz ta rri singla sam dobio i dodatnu semu za kombinaciju sa hamom.
Nadji na fenderovom sajtu semu za gitaru sa singlovima i hambakerom i tu takodje imas spisak svih delova i karakteristike

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 23 Oct 2008, 19:13

Ok, hvala.

Post Reply