Narucivanje Ibaneza (Xiphos)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Narucivanje Ibaneza (Xiphos)
Ne znam da li bi bilo vredno, ali ne bih insistirao! Seći skupu gitaru - to mi je malo suviše "hardcore". Tim pre što se spremaš da uzmeš Xiphosa koji je već "bušen".
Da upravu si Jacksonku cu ostaviti osim eventualno jednog dana magneta. (kad kazem jednog dana to znaci sigurno ne ove godine
) A sto se Xiphosa tice njega nemogu da kupim trenutno jer ne postoji kod nas crni kazu mi jedino ako je model za 2008 mozda ga u Megi dobiju za narucivanje kad dobiju novi katalog.A u Mixu mi kazu da ih nazovem za 2-3 nedelje jer tad dobijaju robu...Hmmmm zasto sumnjam da ce dobiti crnog Xiphosa za 2-3 nedelje....
Mislim da cu morati da otvorim novu temu....Jesam komplikovan non stop smaram na forumu jer neznam koju gitaru da kupim...

Mislim da cu morati da otvorim novu temu....Jesam komplikovan non stop smaram na forumu jer neznam koju gitaru da kupim...

Care, sto se sekiras bezze, zato su tu dobri ljudi koji vec imaju iskustva i voljni su da nam pomognu ( recimo svima nama dragi @Rocket Roll ), nije se ni Tesla naucen rodio, on nije imao pojma o Ibanezima pa su ga smatrali genijem....mozda zato sto u njegovo vreme nisu postojali Ibanezi, ali nije mu ni to opravdanje...Sezax wrote:Mislim da cu morati da otvorim novu temu....Jesam komplikovan non stop smaram na forumu jer neznam koju gitaru da kupim...

Nemoj dirati onog svog Jacksona, sviraj jos, pa tek onda EMG.....mozda.....posto SD-u nista ne fali.....

M'da to sam i ja kontao.Ali sto se Ibaneza tiche to me brine sad za Edge Pro gdje ga zbaviti i da li ga je moguce ugraditi u istu "busotinu" kao Edge III.Ili druga opcija mijenjati izbor gitare ako opcija jedan propadne...
Potrazi na netu da li je neko nesto tako jos radio, skontaj princip rada, pogledaj tudja misljenja, i na kraju najvaznije: ako mislis da mozes TI to da uradis i ako mislis da je to dobar potez, onda............PRAVI i BUSI