Narucivanje Ibaneza (Xiphos)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Rocket Roll

Re: Narucivanje Ibaneza (Xiphos)

Post by Rocket Roll » 10 Jan 2008, 18:21

Ne znam da li bi bilo vredno, ali ne bih insistirao! Seći skupu gitaru - to mi je malo suviše "hardcore". Tim pre što se spremaš da uzmeš Xiphosa koji je već "bušen".

Sezax

Post by Sezax » 10 Jan 2008, 18:35

Da upravu si Jacksonku cu ostaviti osim eventualno jednog dana magneta. (kad kazem jednog dana to znaci sigurno ne ove godine :lol: ) A sto se Xiphosa tice njega nemogu da kupim trenutno jer ne postoji kod nas crni kazu mi jedino ako je model za 2008 mozda ga u Megi dobiju za narucivanje kad dobiju novi katalog.A u Mixu mi kazu da ih nazovem za 2-3 nedelje jer tad dobijaju robu...Hmmmm zasto sumnjam da ce dobiti crnog Xiphosa za 2-3 nedelje.... :lol:

Mislim da cu morati da otvorim novu temu....Jesam komplikovan non stop smaram na forumu jer neznam koju gitaru da kupim... :cry:

Void
kulen zmija

Post by Void » 12 Jan 2008, 00:06

Sezax wrote:Mislim da cu morati da otvorim novu temu....Jesam komplikovan non stop smaram na forumu jer neznam koju gitaru da kupim... :cry:
Care, sto se sekiras bezze, zato su tu dobri ljudi koji vec imaju iskustva i voljni su da nam pomognu ( recimo svima nama dragi @Rocket Roll ), nije se ni Tesla naucen rodio, on nije imao pojma o Ibanezima pa su ga smatrali genijem....mozda zato sto u njegovo vreme nisu postojali Ibanezi, ali nije mu ni to opravdanje... :mrgreen: :mrgreen: ......poenta ovog sto pisem je: Ne treba da te bude sramota sto nesto ne znas ili nisi siguran, ovaj forum je za to napravljen..... :wink: :wink: :wink:

Nemoj dirati onog svog Jacksona, sviraj jos, pa tek onda EMG.....mozda.....posto SD-u nista ne fali..... :wink:

Sezax

Post by Sezax » 12 Jan 2008, 00:24

M'da to sam i ja kontao.Ali sto se Ibaneza tiche to me brine sad za Edge Pro gdje ga zbaviti i da li ga je moguce ugraditi u istu "busotinu" kao Edge III.Ili druga opcija mijenjati izbor gitare ako opcija jedan propadne...

Void
kulen zmija

Post by Void » 12 Jan 2008, 00:39

Potrazi na netu da li je neko nesto tako jos radio, skontaj princip rada, pogledaj tudja misljenja, i na kraju najvaznije: ako mislis da mozes TI to da uradis i ako mislis da je to dobar potez, onda............PRAVI i BUSI :wink:

Post Reply