Nije mi bas jasno sta (i kome)covek zeli da dokaze al ajde...Sta vi mislite?Ja sam siguran da ce original uvek biti bolji al mi nije jasno ko ce ovom tipu to da dokaze!?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Drago mi je da se slažemo da je original jedan, a da su sve ostale najobičnije IMITACIJE.eg303 wrote:Opšte je poznato da je klon (kopija, imitacija...) uvek bolja od originala, naročito ako je tvoja...
Da, al važi samo ako je Squier Bullet u pitanju. Valjda poštuješ svoje novce?Trzalica wrote: Drago mi je da se slažemo da je original = the original
Naravno, zato sam i kupio originala a ne kopiju pa bila Squier ili hand made a da liči na taj original!nebojsak wrote:...Da, al važi samo ako je Squier Bullet u pitanju. Valjda poštuješ svoje novce?...
Nadam se da ti mama nije iz mog kraja pobogu ... puu daleko bilo ....Cortex wrote:Ne kapirash ti mnogo toga. A verovatno mozhesh otac da mi budesh.
Prava odlika tvog postovanja u 90% tema.Haralampije wrote:
Da je kojim slucajem DOMAĆA izrada Ilianni, Goran & Co. gurali bi su se svi u ovoj temi da dokazu kako je ta kastomizovana hand made 100 puta bolja od originala ... ali ove ju es ej kastomizovana hand made, ... ih ti ameri ... lošiji majstori od srba.![]()
Koliko se sećam mnogi se guraju po temama da UBEDE potencijalne kupce za CUSTOM hand made gitarama, čim namirišu nekog sa dubljim džepom i željom za originalnim brendom. I sad kao ne valjaju custom hand made, jer su kopije![]()
otkad je kineska kopija od pedesetak evra kastomizovana hand made is USA?Zar je moguce da neko poveruje u custom and made iz USA?Čudi me to što se u par tema SVADJATE sa korisnicima ubedjivajući ih iz petnih žila da je bolje da kupe hand made i još ih zamalo ne nazivate i budalama ako plate 700 do 1000€ original. Jer tamo neki srpski majstor može za tu lovu da odabere qualitat drvo, namota vintidž magnete, stavi čivije na bravu, ... i to kao zvuči i radi 100x bolje od originala, dok ovde pljujete takvu gitaru?
Ne kapiram?!?
joj, nista ti ne kapiras ovdeTrzalica wrote:Smejem se dok čitam ...Da je kojim slucajem DOMAĆA izrada Ilianni, Goran & Co. gurali bi su se svi u ovoj temi da dokazu kako je ta kastomizovana hand made 100 puta bolja od originala ... ali ove ju es ej kastomizovana hand made, ... ih ti ameri ... lošiji majstori od srba.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest