Ovo me bas nasmejalo...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
rockozaurus

Ovo me bas nasmejalo...

Post by rockozaurus » 22 Nov 2011, 15:47

Danas naidjoh na ovo:http://www.kupujemprodajem.com/POKLANJA ... id=5769772
Nije mi bas jasno sta (i kome)covek zeli da dokaze al ajde...Sta vi mislite?Ja sam siguran da ce original uvek biti bolji al mi nije jasno ko ce ovom tipu to da dokaze!? :ziveli:

ness

Re: Ovo me bas nasmejalo...

Post by ness » 22 Nov 2011, 15:57

Ma to se neki kompleksaš zajebava !

eg303

Post by eg303 » 22 Nov 2011, 16:04

Opšte je poznato da je klon (kopija, imitacija...) uvek bolja od originala, naročito ako je tvoja...

LifelessDead

Post by LifelessDead » 22 Nov 2011, 16:07

Nije ovo obican klon, ovaj je mejd in ju es fakin ej.

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Nov 2011, 16:51

Čovek je namenski zapalio za US da bi je tamo klonirao replicirao i potom vratio u otadžbinu na prodaju, pošto američka klima specijalno blagotvorno utiče na izradu instrumenta. Ponekad sitnica može da promeni ton i da poškropi gitaru magijom.

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Nov 2011, 16:53

Smejem se dok čitam ... :D Da je kojim slucajem DOMAĆA izrada Ilianni, Goran & Co. gurali bi su se svi u ovoj temi da dokazu kako je ta kastomizovana hand made 100 puta bolja od originala ... ali ove ju es ej kastomizovana hand made, ... ih ti ameri ... lošiji majstori od srba. :XD:

Koliko se sećam mnogi se guraju po temama da UBEDE potencijalne kupce za CUSTOM hand made gitarama, čim namirišu nekog sa dubljim džepom i željom za originalnim brendom. I sad kao ne valjaju custom hand made, jer su kopije :shock:
eg303 wrote:Opšte je poznato da je klon (kopija, imitacija...) uvek bolja od originala, naročito ako je tvoja...
Drago mi je da se slažemo da je original jedan, a da su sve ostale najobičnije IMITACIJE. :ziveli:
Last edited by Trzalica on 22 Nov 2011, 16:57, edited 1 time in total.

nebojsak

Post by nebojsak » 22 Nov 2011, 16:55

Trzalica wrote: Drago mi je da se slažemo da je original = the original :ziveli:
Da, al važi samo ako je Squier Bullet u pitanju. Valjda poštuješ svoje novce?

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Nov 2011, 17:05

nebojsak wrote:...Da, al važi samo ako je Squier Bullet u pitanju. Valjda poštuješ svoje novce?...
Naravno, zato sam i kupio originala a ne kopiju pa bila Squier ili hand made a da liči na taj original! :D 8) :D
Čudi me to što se u par tema SVADJATE sa korisnicima ubedjivajući ih iz petnih žila da je bolje da kupe hand made i još ih zamalo ne nazivate i budalama ako plate 700 do 1000€ original. Jer tamo neki srpski majstor može za tu lovu da odabere qualitat drvo, namota vintidž magnete, stavi čivije na bravu, ... i to kao zvuči i radi 100x bolje od originala, dok ovde pljujete takvu gitaru?
Ne kapiram?!? :?:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Nov 2011, 17:16

Ne kapirash ti mnogo toga. A verovatno mozhesh otac da mi budesh. :ziveli:

Haralampije

Post by Haralampije » 22 Nov 2011, 17:20

Image
:kokice:

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Nov 2011, 17:24

Cortex wrote:Ne kapirash ti mnogo toga. A verovatno mozhesh otac da mi budesh. :ziveli:
Nadam se da ti mama nije iz mog kraja pobogu ... puu daleko bilo .... :O.o: :shock: :O.o:

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Nov 2011, 17:25

Haralampije wrote:Image
:kokice:
Prava odlika tvog postovanja u 90% tema. :cao:

rockozaurus

Post by rockozaurus » 22 Nov 2011, 17:35

Ovo me jos vise nasmejalo(danas mi nesto ide),valjda nece me prebije neko do veceras!? :D Pisao sam tipu i evo sta mi je odgovorio:"Oglas je postavio moj Prijatelj, stručnjak za marketing, da mi pokaže kako nesvakidašnja reklama deluje na javnost". :ziveli: I onda je dodao:"Gitara je zaista izvrsna, cena je 350e."
Moram da priznam da me nesvakidasnja reklama totalno porazila ,slomila fizicki i psi'icki i evo sad sam poslao zenu da trazi pare po komsiluku... :XD:

Haralampije

Post by Haralampije » 22 Nov 2011, 17:43

Da je kojim slucajem DOMAĆA izrada Ilianni, Goran & Co. gurali bi su se svi u ovoj temi da dokazu kako je ta kastomizovana hand made 100 puta bolja od originala ... ali ove ju es ej kastomizovana hand made, ... ih ti ameri ... lošiji majstori od srba. :XD:
Koliko se sećam mnogi se guraju po temama da UBEDE potencijalne kupce za CUSTOM hand made gitarama, čim namirišu nekog sa dubljim džepom i željom za originalnim brendom. I sad kao ne valjaju custom hand made, jer su kopije :shock:
Čudi me to što se u par tema SVADJATE sa korisnicima ubedjivajući ih iz petnih žila da je bolje da kupe hand made i još ih zamalo ne nazivate i budalama ako plate 700 do 1000€ original. Jer tamo neki srpski majstor može za tu lovu da odabere qualitat drvo, namota vintidž magnete, stavi čivije na bravu, ... i to kao zvuči i radi 100x bolje od originala, dok ovde pljujete takvu gitaru?
Ne kapiram?!? :?:
otkad je kineska kopija od pedesetak evra kastomizovana hand made is USA?Zar je moguce da neko poveruje u custom and made iz USA? :lol: I jos pomisli da poredi sa pravim rucnim radovima.Ja mislio ti se zezas sve vreme....

Definitivno nije trol.... :kokice:

LifelessDead

Post by LifelessDead » 22 Nov 2011, 17:47

Trzalica wrote:Smejem se dok čitam ... :D Da je kojim slucajem DOMAĆA izrada Ilianni, Goran & Co. gurali bi su se svi u ovoj temi da dokazu kako je ta kastomizovana hand made 100 puta bolja od originala ... ali ove ju es ej kastomizovana hand made, ... ih ti ameri ... lošiji majstori od srba. :XD:
joj, nista ti ne kapiras ovde :D , prvo ovo je zajebancija da je made in USA, gitara je verovatno kineska replika, doduse nisam se mnogo zagledao ali znam da je taj lik prodavao kineske kopije...jel ti sad malo jasnije?...da je hand-made in USA ne bi mu niko nista rekao, mada oglas je glupav sam po sebi koja god gitara da je u pitanju...mislim sad ja trebam da idem kod neke budaletine i raspravljam se cija je gitara bolja, jes...ali to ni nije bila poenta tog oglasa, verovatno ne moze da proda te gitare pa malo da nabaci marketing, pre toga je okacio onaj David Gilmour strat, repliku...

edit: evo sad procitah ovo da mu je prijatelj okacio, taj prijatelj, strucnjak za marketing je verovatno Shady :XD:

Post Reply