inace, bozho, zvucis k'o neki guru

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
sjajno! Guru je kul lik...MetalFunk wrote:vas dvojicu treba u VB staviti, ja bih vas gledao.
inace, bozho, zvucis k'o neki guru![]()
Vise nije u komiBozha wrote: sjajno! Guru je kul lik...
Code: Select all
On February 28, 2010, Guru suffered a cardiac arrest, on March 2, he was reported to be recovering after surgery. On March 3, a press release to AllHipHop.com said that he had woken from his coma.
jeste, to je planet namek guruStalker wrote:meni baš nije guru
ja d'addario nickel koristim od '90e. probao sam u medjuvremenu i neke jadne i fendera i rotosound i ernie ball.... i uvek se vraćao na d'addario....pax404 wrote:Kao sto rece faks gore, ovo je toliko njesra od zica, da je to strasno. Istrosile su se posle manje od mesec dana, razvlace se ko zvake, mnogo sam razocaran i preporucujem zaobilazenje. Zice koje su dosle na 5zicanoj Ariji iz Skaja su mi i posle vise od godinu dana mnogo bolje od ovih...
Dakle preskocite.
Ja cu na dalje Rotosound da izrabljujem, odlicne su zice, barem meni...
Rileks, to su samo zicegricko wrote:ja d'addario nickel koristim od '90e. probao sam u medjuvremenu i neke jadne i fendera i rotosound i ernie ball.... i uvek se vraćao na d'addario....
ako tebi nisu legle, ne znači da su sranje.
najs čojsgroove wrote:@Bozha
Pljuno sam danas 2 crvene za GHS boomers,eto cisto da javim
o tome ti pričam. imaju jakne, majice i kačkete, samo čekam da se otisnem u nemačkugroove wrote:Brate nenadjebiv si...znaci Warvick pa Warvick, nista na svetu nije bolje od toga,realnojos da izbace neku modnu liniju za prolece/leto 2010 i eto opsteg veselja
Stalker wrote:o tome ti pričam. imaju jakne, majice i kačkete, samo čekam da se otisnem u nemačku![]()
šalim se. pa jbg.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest