inace, bozho, zvucis k'o neki guru
Sve O Žicama Za Bas Gitare
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare
vas dvojicu treba u VB staviti, ja bih vas gledao.

sjajno! Guru je kul lik...MetalFunk wrote:vas dvojicu treba u VB staviti, ja bih vas gledao.
inace, bozho, zvucis k'o neki guru![]()
vise sam mislio na :

meni baš nije guru

Vise nije u komiBozha wrote: sjajno! Guru je kul lik...
Code: Select all
On February 28, 2010, Guru suffered a cardiac arrest, on March 2, he was reported to be recovering after surgery. On March 3, a press release to AllHipHop.com said that he had woken from his coma.Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare
jeste, to je planet namek guruStalker wrote:meni baš nije guru
ja d'addario nickel koristim od '90e. probao sam u medjuvremenu i neke jadne i fendera i rotosound i ernie ball.... i uvek se vraćao na d'addario....pax404 wrote:Kao sto rece faks gore, ovo je toliko njesra od zica, da je to strasno. Istrosile su se posle manje od mesec dana, razvlace se ko zvake, mnogo sam razocaran i preporucujem zaobilazenje. Zice koje su dosle na 5zicanoj Ariji iz Skaja su mi i posle vise od godinu dana mnogo bolje od ovih...
Dakle preskocite.
Ja cu na dalje Rotosound da izrabljujem, odlicne su zice, barem meni...
ako tebi nisu legle, ne znači da su sranje.
Rileks, to su samo zicegricko wrote:ja d'addario nickel koristim od '90e. probao sam u medjuvremenu i neke jadne i fendera i rotosound i ernie ball.... i uvek se vraćao na d'addario....
ako tebi nisu legle, ne znači da su sranje.
Ok, cenim tvoje misljenje, ko hoce neka se igra i proba, ja ih od sada zaobilazim, kao sto sam vec rekao. Roto mi vrsi posao junacki.
@Bozha
Pljuno sam danas 2 crvene za GHS boomers,eto cisto da javim

najs čojsgroove wrote:@Bozha
imam Warwick EMP .045/.105 već petnaestak dana, oduševljen sam, i dalje su sveže, a svirao sam kao sumanut u zadnje vreme. jes da koštaju baš dosta, al zaista su odlične. u poređenju sa onim DR Hi-Beams .045/.100 mnogo su bolje, DR su imale super zvuk ali su mi crkle relativno brzo. a nisu bile mnogo jeftinije od EMP-a.

Brate nenadjebiv si...znaci Warvick pa Warvick, nista na svetu nije bolje od toga,realno  
 jos da izbace neku modnu liniju za prolece/leto 2010 i eto opsteg veselja  

o tome ti pričam. imaju jakne, majice i kačkete, samo čekam da se otisnem u nemačkugroove wrote:Brate nenadjebiv si...znaci Warvick pa Warvick, nista na svetu nije bolje od toga,realnojos da izbace neku modnu liniju za prolece/leto 2010 i eto opsteg veselja
šalim se. pa jbg.
Stalker wrote:o tome ti pričam. imaju jakne, majice i kačkete, samo čekam da se otisnem u nemačku![]()
šalim se. pa jbg.

kupis banner i ogrnes se u njega
hahaha da  

kako si ti kupio banner? naručio preko neta ili?

kako si ti kupio banner? naručio preko neta ili?