http://img692.imageshack.us/g/picture001n.jpg/
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
nije ovo hofner, pise lijepodelakroA wrote:e sad ja ne znam kakvog bi kvaliteta bio taj hofner kad bi se dotjerao malo...)
Kremona
BaticaBG wrote:50 eura...
mogu se kladiti da je short scale, tako da se slazem s baticom. mozda dobijes i za manje. mada ne preporucujemBaticaBG wrote:50 eura...
ja sigurno cu ga zvati Bugarski Kremona kad liči na hofnera ahahhahahahaSolomon wrote:nije ovo hofner, pise lijepodelakroA wrote:e sad ja ne znam kakvog bi kvaliteta bio taj hofner kad bi se dotjerao malo...)KremonaBaticaBG wrote:50 eura...mozda cak i manje ...
Bozha wrote:^To se na pijac' zove cigAnska posla... Dodje meni da nazovem lika, da vidim zasto je njegova polovna stvar 50% skuplja nego nova u radnji. Jel ima neku istorijsku vrednost? Mozda je na njoj odsvirao Cecin 3. album, koncert na Marakani, proslogodisnje finale Grandovih zvezda. Hoce se bar potpisati na instrument, da imam dokaz o autenticnosti? I onda odustanem kad potegne argument o 'vintidzh' instrumentu iz '98. koji nije ko ovi danasnji pravljen u Kini, nego je original iz Koreje, bato! Mislim... ok. Zivi i pusti druge da budale...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest