http://img692.imageshack.us/g/picture001n.jpg/
Zna li neko koliko vredi ova bas gitara?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Zna li neko koliko vredi ova bas gitara?
Ovo bi trebalo da bude Bugarski Kremona, iz 70ih, nije u losem stanju, fale mu nove zice i za elektroniku nisam 100% siguran da je ispravna mada je verovatno ok ili su potrebne manje popravke... Uglavnom sve se vidi na slikama, pa ako ima nekog poznavaoca, neka kaze koliko ovo moze da vredi 
Re: Zna li neko koliko vredi ova bas gitara?
e sad ja ne znam kakvog bi kvaliteta bio taj hofner kad bi se dotjerao malo...
jbg znam da su cijene standardnog hofner bassa krecu od 400 $ pa nadalje....polovniji su malo jeftiniji...
tako da...nisam pametan
jbg znam da su cijene standardnog hofner bassa krecu od 400 $ pa nadalje....polovniji su malo jeftiniji...
tako da...nisam pametan
50 eura... 
ne vredi mnogo realno negde oko 100 evra,ali posto ima ljudi koji bi je kupili zbog izgleda mozda i prodas za 200 
nije ovo hofner, pise lijepodelakroA wrote:e sad ja ne znam kakvog bi kvaliteta bio taj hofner kad bi se dotjerao malo...)
Kremona
BaticaBG wrote:50 eura...
mogu se kladiti da je short scale, tako da se slazem s baticom. mozda dobijes i za manje. mada ne preporucujemBaticaBG wrote:50 eura...
ja sigurno cu ga zvati Bugarski Kremona kad liči na hofnera ahahhahahahaSolomon wrote:nije ovo hofner, pise lijepodelakroA wrote:e sad ja ne znam kakvog bi kvaliteta bio taj hofner kad bi se dotjerao malo...)KremonaBaticaBG wrote:50 eura...mozda cak i manje ...
et kazu ti ljudi...slazem se i ja sa baticom...ja msm da je to neka realna cijena...ali mozda pak naletis na nekog kolekcinonara pa ti da više
MAlo sam je bolje pogledao,veruj mi ja to ne bi uzeo ni da mi neko pokloni,izgleda mi u dosta troshnom stanju,propali metalni delovi i ispucao lak.Apropo price o vrednosti gitare,mogli bi da otvorimo novu temu o precenjenosti instrumenata u oglasima,gledam par oglasa na www.kupujemprodajem.com i nemogu da verujem dal ti ljudi sto to prodaju zive na Marsu....neki tip prodaje Fender jazz MIM za 750 eura,ljudi moji ta gitara nova moze da se nadje za te pare.Ili josh bolji primer neka praistorijska arija kopija preca za 800 eura....znachi kakvih ovde ludaka ima to je strashno...
^To se na pijac' zove cigAnska posla... Dodje meni da nazovem lika, da vidim zasto je njegova polovna stvar 50% skuplja nego nova u radnji. Jel ima neku istorijsku vrednost? Mozda je na njoj odsvirao Cecin 3. album, koncert na Marakani, proslogodisnje finale Grandovih zvezda. Hoce se bar potpisati na instrument, da imam dokaz o autenticnosti? I onda odustanem kad potegne argument o 'vintidzh' instrumentu iz '98. koji nije ko ovi danasnji pravljen u Kini, nego je original iz Koreje, bato! Mislim... ok. Zivi i pusti druge da budale...
Vredi verovatno para i živaca koji se potroše na popravku i reparaciju, a zatim svira kao mokro veslo...
- Haralampije
Bozha wrote:^To se na pijac' zove cigAnska posla... Dodje meni da nazovem lika, da vidim zasto je njegova polovna stvar 50% skuplja nego nova u radnji. Jel ima neku istorijsku vrednost? Mozda je na njoj odsvirao Cecin 3. album, koncert na Marakani, proslogodisnje finale Grandovih zvezda. Hoce se bar potpisati na instrument, da imam dokaz o autenticnosti? I onda odustanem kad potegne argument o 'vintidzh' instrumentu iz '98. koji nije ko ovi danasnji pravljen u Kini, nego je original iz Koreje, bato! Mislim... ok. Zivi i pusti druge da budale...
Stvarno.Bio oglas prodaje neki lik fender classic player 60s za 700 evara.Super.Dva dana posle toga skoknem do mitrosa a tamo ista ta gitara 55000.Pitam lika sta je menjano na njoj,jel budzio magnete i sl.posto je nova jeftinija za preko 100 evra u prodavnici(gde lepo dobijem i garanciju,prvi vlasnik itd).a on ce kao pa brate kupljena je u engleskoj,dakle nije krs iz Mitrosa(pod parolom u Engleskoj je bolji).Reko pa ne pravi se i ne salje se direktno iz fabrike gitara u radnje po engleskoj,nemackoj,francuskoj itd,pa kao da biramo e sad cemo njima bolje da saljemo,oni nam se vise svidjaju,a vamo Srbiji cemo da uvaljujemo krs.nego se salje u glavni magacin u Evropi(tj ako je za evropsko trziste),koji se nalazi u nekoj od bescarinskih zona iz koje se dalje salje po Evropi,gde je potrebno,tj ovlascenom distributeru.I nista baja ne odgovara,sutradan vidim opet ista cena od 700 evrica,plus dodatak da je gitara kupljena u engleskoj,a ne u Mitrosu...mozda se neko i upeca,ko zna.
Cisto da iskoristim ovu temu da vidim u cemu je fora sa ovom bas gitarom...
http://www.kupujemprodajem.com/Music-ma ... -oglas.htm
Da li je neko imao prilike da proba ovu gitaru ili cuje kako zvuci...
http://www.kupujemprodajem.com/Music-ma ... -oglas.htm
Da li je neko imao prilike da proba ovu gitaru ili cuje kako zvuci...