The Real Fakes

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: The Real Fakes

Post by nemanjavelimirovic » 12 Jan 2011, 02:10

sinisake wrote: Fala na podrski, koleza, ce przimo, makar kao trio, u bazicnoj rok postavi, ako nas klavijaturista na neko vreme ostavi (ide kod Derszua na usavrsavanje, po svemu sudeci). :lol: :ziveli:
Ma klavijature su prevazidjene, sve se to moze isemplovati pa na pedalu paliti gasiti po potrebi... :mrgreen: (izvinjavam se kolegama koji su na dirkama) :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Jan 2011, 01:55

Huawei opet na radnom zadatku! :mrgreen:

LM, ovu numeru sam kacio vec mnogo puta na forum (sto u originalnom izvodjenu, sto u izvodjenju naseg ansambla), al' evo je opet... Sta da se radi, mnogo volem tu pesmu, a i snimak prvi put zadovoljava istancane kriterijume forumskog auditorijuma. :lol:
Apsolutno subjektivno - smatram da ova pesma ima jednu od najubojitijih solaza ikad smisljenih i ocviranih u popularnoj muzici, i pokazuje da je Martin Gore istinski ucitelj djitre. :ziveli:

Useless

Glede samog zvuka - opet sam imao problem sa malo preagresivnim podesavanjem moje omiljene zelene pedale, a mozda je i umiruci ATC asistirao, nekim cudom (ko zna da l' sam iskljucio TS Fuzz :mrgreen: ).
Nekoliko svirackih i pevackih brlja mjestimice, ali podnosljivo, nadam se. :ziveli:

nemirkv

Post by nemirkv » 13 Jan 2011, 02:23

El se to meni cini, il je zvuk malko previse 'prduckav' tokom riffova? Inace je super, samo pevac nek pusti glas :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Jan 2011, 02:33

Ma ne cini ti se, pomenuo sam to i sam, vise prda ™ nego sto treba...
Ali za solo je leglo, samo tako. :lol:

Hvala! :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Jan 2011, 17:53

E, i evo jednog ejtiz udarca:

VKTRS

i to bi bilo to, zasad. Nadajmo se de ca uskoro biti i nekih noviteta. :ziveli:

Hm, da, vokali nisu doterani u refrenu, sto se na trenutke prilicno cuje, al' jbg.

Bluesko

Post by Bluesko » 13 Jan 2011, 18:45

Cool

Samo jos neki Strouksi da se ubache i jos po koji indie
:D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 13 Jan 2011, 18:55

sinisake wrote:E, i evo jednog ejtiz udarca:

VKTRS

i to bi bilo to, zasad. Nadajmo se de ca uskoro biti i nekih noviteta. :ziveli:

Hm, da, vokali nisu doterani u refrenu, sto se na trenutke prilicno cuje, al' jbg.
Vokali su opiceni i jako dopadljivi pogotovo na Oua OuA....slatko skroz :-) Inace obozavam ovu pesmu! :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Jan 2011, 19:00

He, he, fala!

Ma sviramo You live Only Once... a ubachio bih jos jedno 3-4 numere nji'ove, najmanje... ali je l'... truli kompromis. :mrgreen: A realno, ne moze to niko ni da otpeva kako valja, sem gospodina Juliana licno. :ziveli:
Vokali su opiceni i jako dopadljivi pogotovo na Oua OuA....slatko skroz :-) Inace obozavam ovu pesmu! :ziveli:
Ahahaaha, meni je ipak omiljen gej deo koji bubnjar izvodi (You aaaaare radio star). Ma ne, doterali smo vokalne linije, sad ce biti fine tercice... A pesma je naravno hit nad hitovima. :ziveli:

nemirkv

Post by nemirkv » 13 Jan 2011, 19:07

Nikad nisam cuo da neko svira ovu pesmu, svaka cast na izboru!
Kad ste vec krenuli u electropop vode, moze i Videosex, osecam da bi pevacu leglo nakon ovoga :XD:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 13 Jan 2011, 21:20

nemirkv wrote:Nikad nisam cuo da neko svira ovu pesmu, svaka cast na izboru!
Kad ste vec krenuli u electropop vode, moze i Videosex, osecam da bi pevacu leglo nakon ovoga :XD:
:1: :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Jan 2011, 21:22

He, he, pitacu bubnjara. On je zaduzen za gej deonice ™, kad ne radi bas deonice (pjevacki, coek je je neki deblji bariton, ili bas, inace)?!? :O.o:

Stanko

Post by Stanko » 14 Jan 2011, 10:56

Jel svirate vi negde bre, tezga neka :D jel zbog toga ovakav izbor pesama? :)
Meni jako fino zvuci za sad, haha joj mnogo mi je dobro kad na video killed the radio star, krenes malo da przis sa nekim drajvom, i cap! dosta :D odma te isekli :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 14 Jan 2011, 11:36

Pa, da, kao tezga... mada je moja (i pjevaceva, prvobitno) ideja da ne idemo na klasicne tezgaroske fore (od Silvane do Nirvane) i ne sviramo najotrcanije i najizlizanije stvari, nego da bude ipak malo sofisticiraniji ™ repertoar... :ziveli:

ahahaha, nisu me isekli, uzgred, nego sam jednostavno ugasio drajv, posle sola... nije to pesma za drajv. :lol:

Stanko

Post by Stanko » 14 Jan 2011, 11:46

sinisake wrote:Pa, da, kao tezga... mada je moja (i pjevaceva, prvobitno) ideja da ne idemo na klasicne tezgaroske fore (od Silvane do Nirvane) i ne sviramo najotrcanije i najizlizanije stvari, nego da bude ipak malo sofisticiraniji ™ repertoar... :ziveli:

ahahaha, nisu me isekli, uzgred, nego sam jednostavno ugasio drajv, posle sola... nije to pesma za drajv. :lol:
Sprdam se malo, al bas sam nekako imao viziju "gasi to!" :D

Fino fino dosadio je i bogu i narodu "klasican" repertoar, srecno ;)

sixstring

Post by sixstring » 20 Jan 2011, 00:25

E sviđa mi se i saund i izbor pesama! Svaka čast i nastavite tako,verujem baš baš da ćete naići na zahvalnost ljudi zato što ne svirate Slilvana do Nirvana! :D

Post Reply