Ma klavijature su prevazidjene, sve se to moze isemplovati pa na pedalu paliti gasiti po potrebi...sinisake wrote: Fala na podrski, koleza, ce przimo, makar kao trio, u bazicnoj rok postavi, ako nas klavijaturista na neko vreme ostavi (ide kod Derszua na usavrsavanje, po svemu sudeci).![]()
The Real Fakes
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: The Real Fakes
Huawei opet na radnom zadatku!
LM, ovu numeru sam kacio vec mnogo puta na forum (sto u originalnom izvodjenu, sto u izvodjenju naseg ansambla), al' evo je opet... Sta da se radi, mnogo volem tu pesmu, a i snimak prvi put zadovoljava istancane kriterijume forumskog auditorijuma.
Apsolutno subjektivno - smatram da ova pesma ima jednu od najubojitijih solaza ikad smisljenih i ocviranih u popularnoj muzici, i pokazuje da je Martin Gore istinski ucitelj djitre.
Useless
Glede samog zvuka - opet sam imao problem sa malo preagresivnim podesavanjem moje omiljene zelene pedale, a mozda je i umiruci ATC asistirao, nekim cudom (ko zna da l' sam iskljucio TS Fuzz
).
Nekoliko svirackih i pevackih brlja mjestimice, ali podnosljivo, nadam se.
LM, ovu numeru sam kacio vec mnogo puta na forum (sto u originalnom izvodjenu, sto u izvodjenju naseg ansambla), al' evo je opet... Sta da se radi, mnogo volem tu pesmu, a i snimak prvi put zadovoljava istancane kriterijume forumskog auditorijuma.
Apsolutno subjektivno - smatram da ova pesma ima jednu od najubojitijih solaza ikad smisljenih i ocviranih u popularnoj muzici, i pokazuje da je Martin Gore istinski ucitelj djitre.
Useless
Glede samog zvuka - opet sam imao problem sa malo preagresivnim podesavanjem moje omiljene zelene pedale, a mozda je i umiruci ATC asistirao, nekim cudom (ko zna da l' sam iskljucio TS Fuzz
Nekoliko svirackih i pevackih brlja mjestimice, ali podnosljivo, nadam se.
El se to meni cini, il je zvuk malko previse 'prduckav' tokom riffova? Inace je super, samo pevac nek pusti glas 
Ma ne cini ti se, pomenuo sam to i sam, vise prda ™ nego sto treba...
Ali za solo je leglo, samo tako.
Hvala!
Ali za solo je leglo, samo tako.
Hvala!
E, i evo jednog ejtiz udarca:
VKTRS
i to bi bilo to, zasad. Nadajmo se de ca uskoro biti i nekih noviteta.
Hm, da, vokali nisu doterani u refrenu, sto se na trenutke prilicno cuje, al' jbg.
VKTRS
Hm, da, vokali nisu doterani u refrenu, sto se na trenutke prilicno cuje, al' jbg.
Cool
Samo jos neki Strouksi da se ubache i jos po koji indie

Samo jos neki Strouksi da se ubache i jos po koji indie
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Vokali su opiceni i jako dopadljivi pogotovo na Oua OuA....slatko skrozsinisake wrote:E, i evo jednog ejtiz udarca:
VKTRS
He, he, fala!
Ma sviramo You live Only Once... a ubachio bih jos jedno 3-4 numere nji'ove, najmanje... ali je l'... truli kompromis.
A realno, ne moze to niko ni da otpeva kako valja, sem gospodina Juliana licno. 

Ma sviramo You live Only Once... a ubachio bih jos jedno 3-4 numere nji'ove, najmanje... ali je l'... truli kompromis.
Ahahaaha, meni je ipak omiljen gej deo koji bubnjar izvodi (You aaaaare radio star). Ma ne, doterali smo vokalne linije, sad ce biti fine tercice... A pesma je naravno hit nad hitovima.Vokali su opiceni i jako dopadljivi pogotovo na Oua OuA....slatko skrozInace obozavam ovu pesmu!
Nikad nisam cuo da neko svira ovu pesmu, svaka cast na izboru!
Kad ste vec krenuli u electropop vode, moze i Videosex, osecam da bi pevacu leglo nakon ovoga
Kad ste vec krenuli u electropop vode, moze i Videosex, osecam da bi pevacu leglo nakon ovoga
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nemirkv wrote:Nikad nisam cuo da neko svira ovu pesmu, svaka cast na izboru!
He, he, pitacu bubnjara. On je zaduzen za gej deonice ™, kad ne radi bas deonice (pjevacki, coek je je neki deblji bariton, ili bas, inace)?!? 
Jel svirate vi negde bre, tezga neka
jel zbog toga ovakav izbor pesama? 
Meni jako fino zvuci za sad, haha joj mnogo mi je dobro kad na video killed the radio star, krenes malo da przis sa nekim drajvom, i cap! dosta
odma te isekli 
Meni jako fino zvuci za sad, haha joj mnogo mi je dobro kad na video killed the radio star, krenes malo da przis sa nekim drajvom, i cap! dosta
Pa, da, kao tezga... mada je moja (i pjevaceva, prvobitno) ideja da ne idemo na klasicne tezgaroske fore (od Silvane do Nirvane) i ne sviramo najotrcanije i najizlizanije stvari, nego da bude ipak malo sofisticiraniji ™ repertoar... 
ahahaha, nisu me isekli, uzgred, nego sam jednostavno ugasio drajv, posle sola... nije to pesma za drajv.
ahahaha, nisu me isekli, uzgred, nego sam jednostavno ugasio drajv, posle sola... nije to pesma za drajv.
Sprdam se malo, al bas sam nekako imao viziju "gasi to!"sinisake wrote:Pa, da, kao tezga... mada je moja (i pjevaceva, prvobitno) ideja da ne idemo na klasicne tezgaroske fore (od Silvane do Nirvane) i ne sviramo najotrcanije i najizlizanije stvari, nego da bude ipak malo sofisticiraniji ™ repertoar...
Fino fino dosadio je i bogu i narodu "klasican" repertoar, srecno
E sviđa mi se i saund i izbor pesama! Svaka čast i nastavite tako,verujem baš baš da ćete naići na zahvalnost ljudi zato što ne svirate Slilvana do Nirvana!