Joj... totalno me mrzi da vam pricam pricu benda zato klik na link i ugodno slusanje

Pozdrav za forumase!
U toku nedelje stize jos materijala!
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
No offense, ali ovakav guitar-work je misaona imenica za kartel (koji je i dalje epik benddoyle777 wrote: a i gitarske deonice su "slicne"...
Neka vam je sa srecom.
U pravu si, to sam tek shvatio posle drugog slusanja.sl0e wrote:No offense, ali ovakav guitar-work je misaona imenica za kartel (koji je i dalje epik bend) i ostalu boraniju od domacih bendova.
Pa da, otprilike.Sem sto se ne slazem sa zanimljivim gitarskim deonicama.cccira wrote:Zanimljive gitarske deonice, ali generalni utisak mi je - Tose Proeski sa agresivnijim gitarama. Nadam se da ovo necete shvatiti kao nesto negativno, ne znam da li vam je to bio cilj.
Sve u svemu, samo napred
viewtopic.php?f=15&t=13058Tu su negde blizu vec neki aktuelni zabavnjaci sto se tice vokala, teksta i progresija \ harmonija, sta vec, al nisu toliko agresivni instrumentalno
Ah! Ja imam tako nekonvencionalan pristup oblacenju! Ne razumes ti to!nenadnenad wrote:Ispada da su domaci bendovi toliko osetljivi da se raspadaju zbog komentara na raznim forumima.
@radoslav - zaboravio si da se prikladno obuces
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest