Joe is back!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Joe is back!
Joe je odustaod Peaveya jer se nesto cudno desava sa tom firmom. Polako ih boli uvo sve vise i vise. Prvo sam mislio da gube interes za softerske proizvde koje su kupili (revalver) medjutim, na satriani forumu sam procitao intervju sa Joem bas povodom prelaska na Marshall gde je rekao istu stvar - nisu bili zainteresovani da unaprede JSX. A, ako sam dobro razumeo, glavni inzenjer JSXa ne radi u peaveyu vise.
Mrav wrote:Po meni Satriani je jedan od najmuzikalnijih 'guitar gods' nije kod njega samo sviranje gitare, tehnika, koju uzgred ne forsira toliko kao neki drugi, covek prosto fantasticno barata harmonijom. Slazem se sa svima do sada, uzivo je uhhhhh. Imao sam kez na tom koncertu koji je trajao jos jedno 5 dana posle
prosto je zvucalo magicno.

mada mi je njegov studijski ton uvek bio pomalo plastican

Pa ocigledno je zato i presao na Marshall, zato sto tamo neko zeli da udovoljava njegovim potrebama, u onoj prici o svojoj opremi, pominje da mu je Santiago (tehnicar marshall-a, pominje se i oko izrade AFD pojacala) ubacivao neke gate-ove i modifikovao pojacalo, valjda je normalno da zeli da mu neko titra oko tonaMUzzY wrote:Joe je odustaod Peaveya jer se nesto cudno desava sa tom firmom. Polako ih boli uvo sve vise i vise. Prvo sam mislio da gube interes za softerske proizvde koje su kupili (revalver) medjutim, na satriani forumu sam procitao intervju sa Joem bas povodom prelaska na Marshall gde je rekao istu stvar - nisu bili zainteresovani da unaprede JSX. A, ako sam dobro razumeo, glavni inzenjer JSXa ne radi u peaveyu vise.

Mrav wrote: Inace iako sam cuo ponesto do sada, ova tema me lepo podstice da malo bolje ispitam lik i delo Andy Timmonsa, cime cu se pozabaviti u skorije vreme.
Такође, и по ономе што чујем, жалим што га до сада нисам слушао...ал, никад није касно...

- Wild Child
dweezil wrote:koji crni Boogie, to je za neuspele studente Berkley MIT-a, 3k-dur abortuse i gay friendly zvukove
uz SVO duzno postovanje, nemoj da kenjas

uz Svo duzno postovanje @Wild Child malo sam se shalio 

- Wild Child
a ok,onda izvini 

inače je poznato da se na ovom forumu niko ne zeza