Joe is back!

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

MUzzY

Re: Joe is back!

Post by MUzzY » 05 Nov 2010, 08:52

Joe je odustaod Peaveya jer se nesto cudno desava sa tom firmom. Polako ih boli uvo sve vise i vise. Prvo sam mislio da gube interes za softerske proizvde koje su kupili (revalver) medjutim, na satriani forumu sam procitao intervju sa Joem bas povodom prelaska na Marshall gde je rekao istu stvar - nisu bili zainteresovani da unaprede JSX. A, ako sam dobro razumeo, glavni inzenjer JSXa ne radi u peaveyu vise.

Stanko

Post by Stanko » 05 Nov 2010, 09:24

Mrav wrote:Po meni Satriani je jedan od najmuzikalnijih 'guitar gods' nije kod njega samo sviranje gitare, tehnika, koju uzgred ne forsira toliko kao neki drugi, covek prosto fantasticno barata harmonijom. Slazem se sa svima do sada, uzivo je uhhhhh :D . Imao sam kez na tom koncertu koji je trajao jos jedno 5 dana posle :bambi: prosto je zvucalo magicno.
:1:
mada mi je njegov studijski ton uvek bio pomalo plastican :bambi:

Mrav

Post by Mrav » 05 Nov 2010, 12:53

MUzzY wrote:Joe je odustaod Peaveya jer se nesto cudno desava sa tom firmom. Polako ih boli uvo sve vise i vise. Prvo sam mislio da gube interes za softerske proizvde koje su kupili (revalver) medjutim, na satriani forumu sam procitao intervju sa Joem bas povodom prelaska na Marshall gde je rekao istu stvar - nisu bili zainteresovani da unaprede JSX. A, ako sam dobro razumeo, glavni inzenjer JSXa ne radi u peaveyu vise.
Pa ocigledno je zato i presao na Marshall, zato sto tamo neko zeli da udovoljava njegovim potrebama, u onoj prici o svojoj opremi, pominje da mu je Santiago (tehnicar marshall-a, pominje se i oko izrade AFD pojacala) ubacivao neke gate-ove i modifikovao pojacalo, valjda je normalno da zeli da mu neko titra oko tona :) . Jos jedan argument protiv toga da je zato menjao, ne zbog toga sto neko nudi vise :)

TinTin5

Post by TinTin5 » 07 Nov 2010, 20:25

Mrav wrote: Inace iako sam cuo ponesto do sada, ova tema me lepo podstice da malo bolje ispitam lik i delo Andy Timmonsa, cime cu se pozabaviti u skorije vreme.

^^

Такође, и по ономе што чујем, жалим што га до сада нисам слушао...ал, никад није касно... :ziveli:

Wild Child

Post by Wild Child » 07 Nov 2010, 21:17

dweezil wrote:koji crni Boogie, to je za neuspele studente Berkley MIT-a, 3k-dur abortuse i gay friendly zvukove :bambi:

uz SVO duzno postovanje, nemoj da kenjas :D

dweezil

Post by dweezil » 08 Nov 2010, 19:13

uz Svo duzno postovanje @Wild Child malo sam se shalio :)

Wild Child

Post by Wild Child » 08 Nov 2010, 20:05

a ok,onda izvini :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Nov 2010, 20:57

inače je poznato da se na ovom forumu niko ne zeza 8)

Post Reply