Frostensen, moram da te pitam.
Zasto se trudis da to "trazis"? (bez uvrede, ali tako dozivljavam tvoje pricanje, "glasnoca maskira", "kabinet maskira" i slicno)

Je l' taj fiz cujes i na probama?
Mislim kapiram da te iritira, i mene je nerviralo, i rekao sam ti da sam smanjio gain i povecao volume kanala (sviram sa smanjenim masterom), i ne cujem to (mada kazem, mozda sam se navikao, mozda to postoji kod mene, ali mi ne smeta ili ne cujem). Pojacalo, narocito kad se odvrne izgubi fiz (tako je sa mnoooogim pojacalima), a tako ces ga svirati na probama i svirkama, i mene u tim situacijama ne zanima sto ono na maloj glasnoci zvuci kao gomila osica. I neki lampasi to rade...
Ako mozes da namestis zadovoljavajuci ton na glasnoci kojoj ces da sviras najvise (probe i svirke), to je najbitnije, za kuci se malo iscimas ako treba, dodas neku pedalu i to je to... Ovo kazem posto si promenio vec nekoliko pojacala iz istog razloga. Ovo je niskobudzetno pojacalo, zamena za ril-dil, ne mozes ocekivati da bude savrseno, vrv ni lampas ne bi bio savrsen...
Sigurno bi i lampasi zvucali ovako uzasno da se snime direktno iz prdpojacala (ili ko zna kako je ovaj "di" izvucen)...
Ovime ne mislim nista lose, nego pokusavam da skontam zasto ti toliko smeta...