Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Misliš na:"This is my biggest FAN!"sl0e wrote:Znas kako Vai ima ventilator?
Jedno, sasvim ispravno pojačalo.sinisake wrote:A jes mu fina cena...![]()
sl0e wrote:Ma matori, da nije tebe (i Lance-a Keltner-a) ne bih video 90% (meni) zanimljivih klipova na YT
Ja sam pričao o samolepljivom čičku. Znači čičak traka čija je jedna strana obložena lepkom, sa koje se skine zašitini papir i spremna je za lepljenje direkt na pedalu/podlogu.guv'nor wrote:Nego sada mi nije jasno, da li smo mi pričali o samolepljivom čičku ili o selotejpu (traci) koja ima lepljivu površinu na obe strane? Ja sam pominjao ovo drugo, čičak traku več imam. Grublji deo je zalepljen za dasku, pa sada mislim da ovaj mekši (čupaviji) deo zalepim za pedale tom obostrano samolepljivom trakom.
Have a Strymon delay pedal? Want to be able to store a preset of your favorite settings? Add a Strymon Favorite switch and connect to your Brigadier or El Capistan with the included 1/4″ TRS cable.Baba Slim wrote: @Z*Z*Z: Čestitke!Kaži mi samo, šta je ova treća pedala, koja ima samo prekidač? Neki dodatni footswitch za delay?
Nisam prochitao shta pishe na slici iznadTufli wrote:E drugari, a shta kazete na duplu samolepljivu traku???? Mislim da ima da se kupi u vecjini farbara.
Ljubo,Ljuboguv'nor wrote:Znam da sam dosadan k'o redak govanac, ali sam ih sada prvi put poređao (bez čička i kablića za napajanje) pa... ono... moram malo.![]()
Još uvek ne znam da li da Pickup Booster i AD9 zamene mesta sa OCD-om i Klonom ili će da ostane ovako.
To mora da se reši pre nego što krene seckanje kablića.
P.S. Jel ima neko neku bolju ideju za lepljenje čička na pedale od one obostrano-lepljive trake?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest