Sonicno nista, Volume negde curi manje ili vise. Na BossArea su pricali o tome kao o pojavi koja nije cesta ali se desava.
Ako se pojava koja nije cesta meni desi na DF-2, OD-2, SD-1, DS-1 i DS-2 ja ne mogu da poverujem o pricu o pojedinacnim slucajevima.
Prvu Boss-ovu pedalu sam kupio `89, poslednju 2009. godine.

Eto ideje o pojedinacno slucaju

, desava se samo meni na 4 godine.
Simptomi gubitka performansi se ogledaju u sve manjem i na kraju nikakvom Boost-u signala prilikom ukljucivanja efekta. Sonicnost OD/Dist se nije menjala.
I dalje posedujem DF-2 (1990.), OD-2(1989.) i DS-2 (2009.) DS-2 nije sastavio ni 2 godine a vec sam poceo da dodajem Level pot preko 12 sati.
Za ove ostale ne mogu da kazem da sam vodio racuna o tome kako ih napajam, ali DS-2 nije napajan nikako drugacije i iskljucivo baterijom tako da iskljucuje mogucnos ostecenja upotrebom kineskih/pijacnih adaptera.
DF-2 mi je "popravljao" otac nekog naseg Forumasa ili on sam inace moj zemljak, nikad nisam otkrio do kraja. Popravku sam platio 15 eura. Radila je da ne gresim dusu punih 40 minuta nakon njihove intervencije i potpuno kolabirala. Kao odgovor na reklamaciju rekose mi da oni ne znaju sta je sa pedalom. Drugi majstor mi je naplatio 10 eura da pedalu vrati u prvobitno stanje i nakon popravke me pitao kako je moguce da ova pedala nema ni trunku snage u sebi?!? Nije se upustao u dalju pricu o pravljenju gibanice recima da se to ne isplati raditi. Potpuno ispravan stav. Kod njega sam video prvu handmade pedalu koja me je navela na razmisljanje.
OD-2 sam slao u Marinkovu baru kod ovlascenog Roland servisera, pominjali su ga ljudi na Forumu, zaboravio sam ime, jako korektna osoba. Rekao mi je da je pedala prema osciloskopu ispravna i da bi lepo bilo da dodjem sa gitarom i pojacalom da vidimo u cemu je problem. Nisam otisao. Gorivo, putarina i "muzicki dinar" iznesu jos malo pa kao nova pedala.
Onda sam na WWW-u nasao OD-2 mod Briana Wamplera koji u propratnom tekstu opisuje simpotome onako kao sam ih ja dozivljavao. Pedalu sam prelemio po njegovim uputstvima i dobio "Brend new" OD-2 u Turbo ON modu. Turbo OFF mod je ostao grbav. Ne moze sve
Oduzilo se, ne volim da elaboriram.
PS Sve pedale sam kupio nove u prodavnici, Nije mi ih niko doneo niti ista slicno.