Vas post je prijavljen.nebojsak wrote:
Btw, malo ti je 2x12 za Bassmana, ako ćeš da ga koristiš kako i dolikuje

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vas post je prijavljen.nebojsak wrote:
Btw, malo ti je 2x12 za Bassmana, ako ćeš da ga koristiš kako i dolikuje
Sad preslušo snimak, slažem se sa kvotovanim. Klin mi je def nekako mjesast dženerik i beskarakteran.majtimika wrote:meni je iskreno klin prilicno labav i njanjav, nekako bez karaketera, dok mi je drajv veoma dobar, ako ne i odlican, veoma zdrav i definisan
Kao sto rekoh, nema nikakve razlike izmedju USA i MIJ varijante, sve je isto koliko sam ja imao prilike da primetim. Tvoj je USA, pa mozes da ga hvalis na sva usta kada ga jednog dana budes prodavao i izvuces na racun toga koji juro vise...nemanjavelimirovic wrote:Samo pitanje...koja je ovo godina pojacala? Kazu mi da je to iz prvih serija kad su bili USA Deluxe-ovi...ja sam slikao sve pa vi koji poznajete materiju ako mozete da mi odate tajnu....?
Takodjer me zanima jel ovaj reverb unit okej tako da stoji....to se izgleda nalazi u toj kozuri koja se nalazi u dnu kutije ispod lampi?![]()
Radili su iste ploce za Blues Deluxe i Blues DeVille samo se razlikuje kolicina elektrolita, switching i mozda jos neke sitnice....Funkomat wrote:Koja je ovo fora sa dzamperima ili praznim mestima za komponente?
Ista ploca za vise modela?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest