FENDER HOT ROD DELUXE TWEED?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Kill surf city

Re: FENDER HOT ROD DELUXE TWEED?

Post by Kill surf city » 24 Feb 2012, 00:12

nebojsak wrote:
Btw, malo ti je 2x12 za Bassmana, ako ćeš da ga koristiš kako i dolikuje :metal:
Vas post je prijavljen. :(

nebojsak

Post by nebojsak » 24 Feb 2012, 11:01

majtimika wrote:meni je iskreno klin prilicno labav i njanjav, nekako bez karaketera, dok mi je drajv veoma dobar, ako ne i odlican, veoma zdrav i definisan
Sad preslušo snimak, slažem se sa kvotovanim. Klin mi je def nekako mjesast dženerik i beskarakteran.

Btw, lijepa ilustracija za poređenje starih i novih fjendera.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Feb 2012, 02:33

Samo pitanje...koja je ovo godina pojacala? Kazu mi da je to iz prvih serija kad su bili USA Deluxe-ovi...ja sam slikao sve pa vi koji poznajete materiju ako mozete da mi odate tajnu....?
Takodjer me zanima jel ovaj reverb unit okej tako da stoji....to se izgleda nalazi u toj kozuri koja se nalazi u dnu kutije ispod lampi? :ziveli:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hillybilly

Post by Hillybilly » 28 Feb 2012, 08:16

nemanjavelimirovic wrote:Samo pitanje...koja je ovo godina pojacala? Kazu mi da je to iz prvih serija kad su bili USA Deluxe-ovi...ja sam slikao sve pa vi koji poznajete materiju ako mozete da mi odate tajnu....?
Takodjer me zanima jel ovaj reverb unit okej tako da stoji....to se izgleda nalazi u toj kozuri koja se nalazi u dnu kutije ispod lampi? :ziveli:
Kao sto rekoh, nema nikakve razlike izmedju USA i MIJ varijante, sve je isto koliko sam ja imao prilike da primetim. Tvoj je USA, pa mozes da ga hvalis na sva usta kada ga jednog dana budes prodavao i izvuces na racun toga koji juro vise...
Reverb je ok montiran, u futroli ispod zvucnika! :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 28 Feb 2012, 09:42

Koja je ovo fora sa dzamperima ili praznim mestima za komponente?
Ista ploca za vise modela?

dweezil

Post by dweezil » 28 Feb 2012, 10:15

pa i to a verovatno i verzija kao i USA vs Europe izdanje, ovde se vide slobodna mesta za dva filter kondenzatora

Hillybilly

Post by Hillybilly » 28 Feb 2012, 21:31

Funkomat wrote:Koja je ovo fora sa dzamperima ili praznim mestima za komponente?
Ista ploca za vise modela?
Radili su iste ploce za Blues Deluxe i Blues DeVille samo se razlikuje kolicina elektrolita, switching i mozda jos neke sitnice....
Takodje Hot Rod Deluxe i DeVille imaju iste stampe sa donekle razlicitim komponentama.

Post Reply