Mikseta da ima preko 5 kanala i da ceo taj komplet (2 kutije i mix) ne predje 1000 evra.I da moze da se nadje u nekoj nasoj muzickoj radnji,znaci da ne bude polovno,zbog nacina placanja
Ja sam nesto trazio po netu ali gledam i pojma nemam sta gledam

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Svidja mi se kombinejshn.I ja sam bacio oko na B2520 ali sa njima prelazim budzet.Mozda bih mogao istu kombinaciju samo sa 2x VP2520,ali mozda.dogfighter13 wrote:ovako ja bih ti preporucio behringer ( al noviju verziju) u principu za te pare VREDI
e da i preporucio bih ti da uzmes manji mixer odvojen npr: Behringer XENYX 1222FX mikseta, ep2000 amp , 2x behringer b2520.
imaces mnogo bolju konfiguracio od ove sa jbl kutijama gore navedenu...
ja imam jacu konfiguraciju od te oko 5 meseci i iskreno sam PREZADOVOLJAN!!!!
al nemoj nikako da kupis bilo kakvu opremu koju nisi cuo... shta ja znam mozda ti se ne dopadne... prvo poslusaj kako bi to zvucalo pa onda...
nadam se da sam pomogao...
ma preci ces za 50-100 eu maxx a isplati se...Margos wrote:Svidja mi se kombinejshn.I ja sam bacio oko na B2520 ali sa njima prelazim budzet.Mozda bih mogao istu kombinaciju samo sa 2x VP2520,ali mozda.dogfighter13 wrote:ovako ja bih ti preporucio behringer ( al noviju verziju) u principu za te pare VREDI
e da i preporucio bih ti da uzmes manji mixer odvojen npr: Behringer XENYX 1222FX mikseta, ep2000 amp , 2x behringer b2520.
al nemoj nikako da kupis bilo kakvu opremu koju nisi cuo... shta ja znam mozda ti se ne dopadne... prvo poslusaj kako bi to zvucalo pa onda...
ili 2 x B2520 sa PMP2000
dogfighter13 wrote:ovako ja bih ti preporucio behringer ( al noviju verziju) u principu za te pare VREDI
Pa reci nam koje 4Margos wrote:Napravio sam 4 kobinacija za shoping.Nesto cemo vec da smislimo
da li je ta mikseta(behringer) bila aktivna il pasivna????Born_Dead wrote:moji drug je imao behringerovu neku mixetu ,dao je 300e,vezbao sa bendom u garazi ,i prvo je riknula,cim je istekla garancija,iance pre toga nije bila ama bas ni malo bila u funkciji,da bi posle mesec dana aktivnog sviranja vrisnula,posle su je odneli na popravku,ali opet nakon nekog vremena desavalo se to da kada se pojaca preko tamo na onom volume delu,preko 40% nesto cakne i mikseta se ugasi,i od tada vise nije videla svetlost dana.nasuprot tome ,u skoli u parlamentu smo dobili pare da sredimo ozvucenje,i kupili smo istu miksetu,prezivela je sve i svasta ,kupljena pre 3 godine,radi 2 u mesec dana, i fala bogu shljaka kao leptir . SVE JE RELATIVNO!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest