Ma, odustao sam, kao sto rekoh, od modelling tranzistoraca, jer sam duboko porazmislio o svojoj prirodi i shvatio da bi mi sve te igrackice i na Rolandu i na Vox Valvetronic seriji brzo dosadile, a realno ne bih mogao da ih iskoristim ako dodjem do nivoa neke svirke... Stoga sam resio da vidim da uzmem ovog Valve Juniora ili Seniora, ali mi je briga da li su dovoljno jaki da izvuku eventualne svirke. Nazalost, Senior se vise ne moze kupit jer se ne proizvodi (zvao radnje da pitam), pa mi se jedina logicna varijanta cini Junior head + onaj extension cabinet od 70w sa 12'' zvucnikom. Po forumu sam cesljao o tom junior pojacalu, i video da ga Funkomat poseduje i da kaze da je kul pojacalo i da moze da izgura svirku kada se tera kroz neki veci zvucnik.
E sada, @Funkomat, samo bih te pitao, da li je ogranicavajuce to sto ima samo Volume control? Mislim, da li je moguce iscistiti ga kako treba do clean zvuka sa potenciometrom na gitari, ili ostaje distorziran kada se pojaca preko polovine? Ovo pitam samo jer nisam jos otisao do Beograda da ga sam probam, a odvec sam radoznao

I da, kako prima pedale i to? Ja gledao rivjuove na tjubu, cini se ok, al rekoh da pitam ipak nekog ko doticno pojacalo poseduje.
A sto se tice toga da je cak i ovako mali lampas preglasan za stan, dosao sam do zakljucka da me to ne tangira nesto preterano, jer ionako stanujem u zgradi punoj idiota koji rade mnogo gore stvari od malo glasnije svirke