koja ti je ideja sa pojacalom, kakav ton hoces i za koje namene (kontam da je za kuci, nego da li samo za sebe treba da zvuci dobro ili sa pedalama stavec).
pogledaj i AX84 firefly, ovo cudo izgleda dosta slicno. Za firefly postoje i turret/eyelet crtezi, a ima i profi uradjen PCB da se kupi
http://ronsound.com/index.php?main_page ... cts_id=882. Odlicno zvuci, pravi marshallski ton sa ukljucenim boostom i onako bluesy clean bez boosta. Po defaultu ima samo gain kontrolu i boost switch. Ja sam mu dodao tone i volume ali sam se pokajao jer je bas napravljeno da radi najbolje kad je sve na max...a unosenjem tone i volume kontrola u kolo se gubi dosta od signala.
Sta god da izaberes, ako koristis point-to-point izgradnju, gledaj da pravis vece kuciste. Duplo vece nego sto mislis da treba. Pogotovo je u pocetku tesko da se uradi dobar kompaktan build. Zahteva dosta planiranja i iskustva. A ako koristis ovakav PCB onda plocica diktira velicinu, ionako nema nista sto nije na ploci. Mada, iskreno, malo povracnem u sebi kad vidim trafo od pola kila koji je stavljen na plocicu od 1mm.
Btw, Firefly je bilo moje prvo pojacalo, uradjeno malo nespretno ali je zvucalo super. I dalje ga imam. Sve planiram da ga raskomadam pa sklopim opet u manje, bolje osmisljeno pakovanje, ali me mrzi