Moderator: Trooper
Hehe, meni to drljanje po instrumentima zamalo da presedne...sl0e wrote: Meni je smesno ono drljanje instrumenata na bini
ahajhahahahahahaahahaghaguv'nor wrote: kada je Šerifović pobedio na Evroviziji,
mislim_stvarno wrote:ahajhahahahahahaahahaghaguv'nor wrote: kada je Šerifović pobedio na Evroviziji,
![]()
![]()
![]()
to je ista godina, tako da to nije greskaguv'nor wrote:Ispravka - radi se o Beoviziji, ne Evroviziji. Ne bih ni primetio da ga niste ovoliko quote-ovali.
pa nije ni ovako loseKristijan wrote:Pa njihov je jedini problem što ovde žive, inače bi negde u belom svetu "snimile" 2 albuma (mislim, bile bi na omotu oba albuma), onda bi se poudavale za fudbalere i većinske deoničare nekih softverskih kompanija, i kad izrađaju decu i pošalju ih u skupe internate ponovo bi se okupile da "snime" album, i krenule na turneju da pokažu kako su uspešne i mlade duhom i dalje, i da izreklamiraju dijetu kojom su se posle trudnoće vratile u top formu. A mi smo zaludni, pa im posvetismo malo slobodnog vremena.
Uostalom, neka se deca igraju i raduju...
+1 ez juzualmislim_stvarno wrote:Jebes mi sve ako sam ja ista shvatio iz ovog tvog posta...
Stalker wrote:radila je vikipedija,a?
![]()
ma sprdam se, to je zato sto ih svi fenseri etiketiraju kao pankere...
a jesu dobre..narocito basistkinja..da mi pokaze slajdove na vratu mog warwicka i tako nesto slicno...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest