Betty Boop

Moderator: Trooper

mislim_stvarno

Re: Betty Boop

Post by mislim_stvarno » 21 Oct 2009, 20:25

Pih, a ja taman 'tedo' da opletem po njima, kad ono medjutim, vi ste vec sve to obavili... :? :XD: Ja cu reci da su slatke, ali se previse trude da budu punkerke, pa su i u tom pogledu smesne... :mrgreen:

guv'nor

Post by guv'nor » 21 Oct 2009, 23:12

sl0e wrote: Meni je smesno ono drljanje instrumenata na bini
Hehe, meni to drljanje po instrumentima zamalo da presedne... :(

One godine kada je Šerifović pobedio na Evroviziji, a nastupale i Betty Boop, sam radio iznajmljivanje i čuvanje par instrumenata za Sky Music (dve gitare, bas i bubnjevi). Tačnije dosađivao sam se tamo nekoliko sati, jer su instrumente uzeli samo Boda (na početku su radili neku parodiju na Lordi, pa mu je trebao bas) i kasnije Betty Boop.
Snajkice su toliko bile nakinđurene onim punk narukvicama i prstenjem i tako su dobro isprebijale instrumente da sam samo čekao kada će farba sa gitara početi da otpada... I tako je SkyMusic dobio Custom Shop Relic Arije. :mrgreen:

Mali off, ali ko vas je ter'o da me podsećate na to otvaranjem ove teme. :lol: :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Oct 2009, 08:22

guv'nor wrote: kada je Šerifović pobedio na Evroviziji,
ahajhahahahahahaahahagha
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 22 Oct 2009, 13:42

mislim_stvarno wrote:
guv'nor wrote: kada je Šerifović pobedio na Evroviziji,
ahajhahahahahahaahahagha
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol:
:1:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Oct 2009, 14:44

smejao bih se i ja, ali to je bilo izreceno negde vec

guv'nor

Post by guv'nor » 22 Oct 2009, 15:47

Ispravka - radi se o Beoviziji, ne Evroviziji. Ne bih ni primetio da ga niste ovoliko quote-ovali. :mrgreen:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Oct 2009, 16:13

guv'nor wrote:Ispravka - radi se o Beoviziji, ne Evroviziji. Ne bih ni primetio da ga niste ovoliko quote-ovali. :mrgreen:
to je ista godina, tako da to nije greska :XD:

Santana

Post by Santana » 27 Oct 2009, 15:34

Kristijan wrote:Pa njihov je jedini problem što ovde žive, inače bi negde u belom svetu "snimile" 2 albuma (mislim, bile bi na omotu oba albuma), onda bi se poudavale za fudbalere i većinske deoničare nekih softverskih kompanija, i kad izrađaju decu i pošalju ih u skupe internate ponovo bi se okupile da "snime" album, i krenule na turneju da pokažu kako su uspešne i mlade duhom i dalje, i da izreklamiraju dijetu kojom su se posle trudnoće vratile u top formu. A mi smo zaludni, pa im posvetismo malo slobodnog vremena.

Uostalom, neka se deca igraju i raduju...
pa nije ni ovako lose
popularni gimnazijski sportista ne mora da se opredeljuje vise izmedju sljastecih fufa i streberki (inace sigurno ne trazi tip ,,boginje'') , sad uhvati pod ruku otresitu pametnu i uspesnu i muzikalnu devojcicu...
Ona se osvetila rokeru koji ju je sutnuo pre godinu dana (on pije pivo, tuca se u glavu sto je bio glup i prepricava kako je on nju sutnuo jer je znao da je pozerka) , sminkerkama razmazala pljucu po faci jer ima najjaceg frajera i jer su ,,sabanke'', boli je ****** sto je metalke gledaju popreko, jer one su ,,smrdljive i ispale''. profesori je obozavaju, jer zaboga, videli su je na televiziji (a mogla bi i ona malo da baci oko na profesorkinog sina maturanta), mozda budu svirale i za dan skole.
Divna jedna investicija u sebe.
Neke devojcice ne idu na ekskurziju jer placaju profesionalni foto album za pocetak manekenske karijere, a ovo je pravo crnacko snalazenje. Treba biti covek i pametan da se seti ,,profesora Travolte'' iz serije ,,Neki novi klinci'' i da mu da napise neku dobru rokacinu.

Potpuno okej stvar. U stvari, kome one smetaju, taj sam sebi smeta jer nema sta da radi. /ovo kazem ozbiljno/

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 27 Oct 2009, 20:36

Jebes mi sve ako sam ja ista shvatio iz ovog tvog posta... :O.o:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 27 Oct 2009, 21:07

mislim_stvarno wrote:Jebes mi sve ako sam ja ista shvatio iz ovog tvog posta... :O.o:
+1 ez juzual

coce

Post by coce » 27 Oct 2009, 22:47

hhmhmmh nisu ni nesto posebno ali nisu ni neki hit.....hmhmhmh sve u svemu neka sredina.....hmhmhmhm devojke koje se pale na anarhiju ov o-ono hehehe ma ne znam sta da kazem nije to to......http://www.youtube.com/watch?v=IfJvsDl- ... pogleadjte sami...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Santana

Post by Santana » 28 Oct 2009, 16:38

hteo sam da kazem da su kad se svede racun - vrlo pametne (snasle su se na kulturan nacin) i kao pojava Ne doprinose nikakvom zlu iz mitologije srpskog rokera/pankera - proklinjaca pozeraja i komercijalnosti (secate se onog teksta ,,rokerska je tuga pregolema'').
video sam da neki tuguju, neki pljuju i podsmevaju se (ne mislim na ovaj forum uglavnom) pa mi je doslo da se ispraznim na internetu. special olympics.

Djole_BB
MF veteran

Post by Djole_BB » 06 Nov 2009, 12:39

Stalker wrote:radila je vikipedija,a?
:XD:
ma sprdam se, to je zato sto ih svi fenseri etiketiraju kao pankere...
a jesu dobre..narocito basistkinja..da mi pokaze slajdove na vratu mog warwicka i tako nesto slicno...
:D :D :D :D

limfa

Post by limfa » 24 Dec 2009, 14:45

E jesam naivan ja mislio one stvarno sviraju komponuju i to kad one komercijala raspala i pozerke :povrac: :povrac: :povrac: !Bas sam se razocarao u srpsku rock scenu 20039123 put!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 24 Dec 2009, 14:50

Image

imam igricu. zove se "nadjite nelogicnosti", tj treba naci sto vise vizuelnih razloga zasto je nemoguce da ova (a vazi za sve beti bupove) zaista svira.

Post Reply