Ne mogu, nazalost, nemam vremena sad.Ne, bez da se nesto prozivamo sad, je l' mozes da mi objasnis zasto tako mislis jer mi je jako blago receno cudno to sto kazes?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Ne mogu, nazalost, nemam vremena sad.Ne, bez da se nesto prozivamo sad, je l' mozes da mi objasnis zasto tako mislis jer mi je jako blago receno cudno to sto kazes?
Da, a vidis, Vlada Dzet (jedna nepravedno zapostavljena legenda( zasto niko nije pomenuo Tunel, na primer, ahahahahahahaBitlsi su se proslavili do 66e, a usli u istoriju albumima posle te godine, koji su bili maaaaalo..... zajebaniji.
sve je to pičkin dim... mocart je sa 5 godina pisao opere, za njega je pisanje opera pičkin dim, za ljude koji neznaju da pišu opere je to neko vanzemaljsko iskustvo... kapiraš.. bolje da se svi kolektivno zajebavamo, nego da se divimo manjini i gradimo im spomenike...ZigiZelig wrote:ma nije brate.... ili, mozda Divljih Jagoda jeste.
sve su to amateri care koji sa malo muzickog znanja izbacuju dosta iskustva, pa se čine zanimljivi...ZigiZelig wrote:Covece, nije. Nick Cave, Jeff Buckley, Bob Dylan, Leonard Cohen, PJ Harvey, Radiohead, i tona drugara.... malo dublji. I nisu za zurke, slazem se. Nisam nikad voleo Morisona.
ma sve je to pičkin dim...ZigiZelig wrote:Ne treba im muzickog znanja(kojeg imaju) da otpevaju, bolje ili losije, ono sto otpevaju. TO je r'n'r. Ako ima bunt, protest, stav, filozofiju, ideju. Tako je nastao.
Nick Cave, Jeff Buckley, Bob Dylan, Leonard Cohen i Co. su mozda amateri kad su u pitanju tehnicki deo muzikaranja, Dmaj 7 u Amaj 7 i svi modusi i tako to.Duane wrote:sve su to amateri care koji sa malo muzickog znanja izbacuju dosta iskustva, pa se čine zanimljivi...ZigiZelig wrote:Covece, nije. Nick Cave, Jeff Buckley, Bob Dylan, Leonard Cohen, PJ Harvey, Radiohead, i tona drugara.... malo dublji. I nisu za zurke, slazem se. Nisam nikad voleo Morisona.
kad rok en rol postane trigonometrija i kad se bude slušao kao opera izgubiće svaki smisao(kojeg nema)...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest