evo i od mene nesto posle dosta vremena
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- KnightOfDoom
- Site Admin
- Rocket Roll
Kad sam prvi put slusao pomislio sam do jaja muzika za film
Way previse palm mutinga za mene
I po meni previse promena desavanja u pesmi, meni se vise svidja kad ima neku pricu od pocetka do kraja
Ovo me strasno podseca na nesto kao dva lika se fightinguju i onda prvi udara i izvodi neke svoje pokrete, ovaj drugi je kao povredjen, uzjebe se pa uzvraca...
I sve to u dragonball fazonu...
No offence i hope
Sta si koristio za snimanje?

Way previse palm mutinga za mene
I po meni previse promena desavanja u pesmi, meni se vise svidja kad ima neku pricu od pocetka do kraja
Ovo me strasno podseca na nesto kao dva lika se fightinguju i onda prvi udara i izvodi neke svoje pokrete, ovaj drugi je kao povredjen, uzjebe se pa uzvraca...

I sve to u dragonball fazonu...
No offence i hope
Sta si koristio za snimanje?
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ma sta ima da se vredjam 
Glavna ideja je bila radjanje (koliko god to nenormalno zvucalo), otud i ime birth , je li. Spori deo je kuliranje u stomaku , onda nastupa izlazak i totalna konfuzija
.
Da...nisam normalan.
sta je korisceno:
moje gitare
boss mt2
bdi21
Sonar i njegovi kompresori, eq, reverb..bla bla
neki moj preset u guitar rigu, samo pojacalo i noisegate
edirol orchestral
addictive drums (jeste rolle...batalih battery
)
Mislim da je to sve

Glavna ideja je bila radjanje (koliko god to nenormalno zvucalo), otud i ime birth , je li. Spori deo je kuliranje u stomaku , onda nastupa izlazak i totalna konfuzija

Da...nisam normalan.
sta je korisceno:
moje gitare

boss mt2
bdi21
Sonar i njegovi kompresori, eq, reverb..bla bla
neki moj preset u guitar rigu, samo pojacalo i noisegate
edirol orchestral
addictive drums (jeste rolle...batalih battery

Mislim da je to sve
KnightOfDoom wrote:Ma sta ima da se vredjam
Glavna ideja je bila radjanje (koliko god to nenormalno zvucalo), otud i ime birth , je li. Spori deo je kuliranje u stomaku , onda nastupa izlazak i totalna konfuzija.
Mislim da je to sve
E vidis to je cool ideja
Mogli bi kao da damo neke teme i ljudi snime svoje muzicko vidjenje date teme
Mene bi bas zanimala razlicita shvatanja
npr sex...
aj ako nadjem vremena probacu da snimim nesto na birth
- KnightOfDoom
- Site Admin
- Marko_chupavi
- MF veteran
Evo i mojeg skromnog misljenja...
Stvar je dobra, ideja odlican 5...
Nisam bas imao dobro slusanje (zvuncnici sa kojih sam skusao su krsh), ali moram da primetim da bubanj nisam bas cuo najbolje, narocito cinele, a klavijature su mi malo iskakale iz svega...
I mozda bi trebao malo opustenije da sviras gitaru, cini mi se kao da si malo stegnut zato sto je ukljuceno REC
Mislim da bi svetliji bubanj i malo svetlije gitare dodale na "prisutnosti" cele stvari.
Zakljucak: jako dobro, pogotovo sto vidim da si frisak u snimanju.... SVAKA CAST SAMO NAPRED!
Stvar je dobra, ideja odlican 5...

Nisam bas imao dobro slusanje (zvuncnici sa kojih sam skusao su krsh), ali moram da primetim da bubanj nisam bas cuo najbolje, narocito cinele, a klavijature su mi malo iskakale iz svega...
I mozda bi trebao malo opustenije da sviras gitaru, cini mi se kao da si malo stegnut zato sto je ukljuceno REC

Mislim da bi svetliji bubanj i malo svetlije gitare dodale na "prisutnosti" cele stvari.
Zakljucak: jako dobro, pogotovo sto vidim da si frisak u snimanju.... SVAKA CAST SAMO NAPRED!
- KnightOfDoom
- Site Admin