Novi instrument ce da bude cista egzotika! Samo toliko smem da kazem
b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: b-Looser: Izrada PRSa (Sa Slikama)
E, hvala vam svima! Podrska nam zaista puuuno znaci.
s obzirom da ce i ovaj biti cista egzotika, ne smem ni da pomislim sta je sledece

Pa da, kad bolje razmislim, iako zvuci cudno, nekako si u pravu 
Evo ja da te pohvalim sa malim zakašnjenjem, imao sam neki problem sa računarom pa nisam nikako mogao da vidim slike.
Teško je da budem originalan posle ovakvih komentara mojih predhodnika, zaista jako lepo izrađena gitara, vrlo pedantan rad što mene dodatno oduševljava. Nadam se da ćeš uspeti da napraviš i dobar set-up i da ćeš na kraju biti zadovoljan i zvukom koji će izaći iz ove lepotice...
Teško je da budem originalan posle ovakvih komentara mojih predhodnika, zaista jako lepo izrađena gitara, vrlo pedantan rad što mene dodatno oduševljava. Nadam se da ćeš uspeti da napraviš i dobar set-up i da ćeš na kraju biti zadovoljan i zvukom koji će izaći iz ove lepotice...
Hvala, takodje 
(Uuuuuuu, stigao sam do 250. posta, ueeeeee)
(Uuuuuuu, stigao sam do 250. posta, ueeeeee)
Danas su cupavci dosli kod mene i nisu teli da odu dok ne vide sklopljenu gitaru.
A ja sta cu...

Nazalost, oni nisu clanovi foruma, pa ne mogu da vam prenesu svoje utiske. Kazem nazalost, jer sad ovde kad gledam na ovim fotografijama, to zaista nije realna slika. Iako su fotografije radjene kvalitetnim fotoaparatom, one potpuno izgube informaciju o boji kada se smanje. A velike ne mogu da hostujem na ovom photobucketu. Jbg, sta da se radi.
A ja sta cu...

Nazalost, oni nisu clanovi foruma, pa ne mogu da vam prenesu svoje utiske. Kazem nazalost, jer sad ovde kad gledam na ovim fotografijama, to zaista nije realna slika. Iako su fotografije radjene kvalitetnim fotoaparatom, one potpuno izgube informaciju o boji kada se smanje. A velike ne mogu da hostujem na ovom photobucketu. Jbg, sta da se radi.
Боли глава

- Drumkiller
i kako radi gitara?? super izgleda,swaka cast!
- mislim_stvarno
jbt... kako je dobra... nemam reci...
majstore ovo je vredno svake hvale

majstore ovo je vredno svake hvale
Hvala svima
@DrumKiller
Pa najjednostavnije bi bilo da kazem da zvuci kao svaki drugi PRS, mozda za nijansu bolje
De su mladi tu je i sala, naravno. Drugari hteli da je vide sklopljenu pa smo je namontirali samo za tu priliku, a setup me tek ceka. Cak ni lak nije skinut sa pragova
No to mi ni malo ne smeta da je upravo sad sviram (na suvo), sve cu nokte da pokidam
I zvuci vrlodobroodlichno 
@DrumKiller
Pa najjednostavnije bi bilo da kazem da zvuci kao svaki drugi PRS, mozda za nijansu bolje
De su mladi tu je i sala, naravno. Drugari hteli da je vide sklopljenu pa smo je namontirali samo za tu priliku, a setup me tek ceka. Cak ni lak nije skinut sa pragova
U jebote!
SVAKA CAST!
SVAKA CAST!
BRAVO ! odlicno izgleda, svaka cast. slilka broj 7 je moj favorit, a na prvoj kao da je neki zestoki sunburst opaljen. jos jednom BRAVO.
E, hvala drugari
@oboss
Pa da, ima sunburst, vidi se i na poslednjoj slici. Dobili smo ono cemu smo tezili, kameleona
Boja mnogo zavisi od ugla pod kojim se gleda i od svetlosnih uslova koji su prisutni.
Hvala, jos jednom
@oboss
Pa da, ima sunburst, vidi se i na poslednjoj slici. Dobili smo ono cemu smo tezili, kameleona
Boja mnogo zavisi od ugla pod kojim se gleda i od svetlosnih uslova koji su prisutni.
Hvala, jos jednom