e vidis,meni se ta pesma nikada nije dopadala,a njega slusam,znaci non stop!isto je dobar uvod-made of tears live,kada improvizuje.Wook wrote:Verovatno ne najbolji, al jedan od mojih omiljenih Joe Satriani - Satch Boogie
Najbolji gitarski intro
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Najbolji gitarski intro
sve je stvar ukusamuki17 wrote:e vidis,meni se ta pesma nikada nije dopadala,a njega slusam,znaci non stop!isto je dobar uvod-made of tears live,kada improvizuje.Wook wrote:Verovatno ne najbolji, al jedan od mojih omiljenih Joe Satriani - Satch Boogie
rory gallagher - souped up ford... onaj vrisak je neprocenjiv...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BsgtxIWZndI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BsgtxIWZndI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
evo gi i na jubitu... ovaj pocetak je neka vokalno instrumentalna improvizacija, ono zezanje malko, pa ipak rodjendan mu je, ali kad krene da cepa malko brze kad kaze lookaout!, e to je intro.. mislim ono cujte pesmu u originalu, sta da kazem...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BsgtxIWZndI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BsgtxIWZndI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
evo gi i na jubitu... ovaj pocetak je neka vokalno instrumentalna improvizacija, ono zezanje malko, pa ipak rodjendan mu je, ali kad krene da cepa malko brze kad kaze lookaout!, e to je intro.. mislim ono cujte pesmu u originalu, sta da kazem...
- sevastokrator
Metallica - Seek and Destroy, Cyanide, All Nightmare Long
Poison - Talk Dirty To Me, Shoothing Star
Poison - Talk Dirty To Me, Shoothing Star
- oldfishermanblues
- Mojo Priest
- Wild Child
eo,jedan od mojih omiljenih.
uzivajte u pesmi.
- LazaRocker
Hm...
Neznam, nekako mi je mlogo toplo oko srca kad cujem intro za Dire Straits - Sultans of Swing... Naravno Hendrix je dao znanje u Voodo Child (slight return). AC/DC - Beating around the bush... RHCP - Can't stop, intro koji se najbrze ureze u secanje
. dalje, Led Zeppelin - The Lemon Song...
I za kraj, veliko finale, BLACK SABBATH - IRON MAN
kolko taj intro para usi pa to je nevidjeno...
Neznam, nekako mi je mlogo toplo oko srca kad cujem intro za Dire Straits - Sultans of Swing... Naravno Hendrix je dao znanje u Voodo Child (slight return). AC/DC - Beating around the bush... RHCP - Can't stop, intro koji se najbrze ureze u secanje
I za kraj, veliko finale, BLACK SABBATH - IRON MAN
kolko taj intro para usi pa to je nevidjeno...
Ma sta bre izbacujete fekalne materije iz analnog otvora
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Deep Purple - Smoke on the water
G`n R - Sweet child o` mine
Black Sabbath - Paranoid
Nemo` tu neki Hendrixovi,Fruscianteovi,Vajovi.. To cim nema 5 miliona vieva na jutjube,nije dobar intro

Led Zeppelin - Stairway to heaven
Deep Purple - Smoke on the water
G`n R - Sweet child o` mine
Black Sabbath - Paranoid
Nemo` tu neki Hendrixovi,Fruscianteovi,Vajovi.. To cim nema 5 miliona vieva na jutjube,nije dobar intro
Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
- Guitar_thrill
- MF veteran
Blake wrote:Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
Uh... Gilmour ima toliko dobrih introa da je nedozvoljivo izdvojiti jedan.Guitar_thrill wrote:Blake wrote:Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
meni licno najdrazi
have a cigar
kako tip pichi tog strata
have a cigar
Zaboravih, jos jedan meni vrlo drag: Tool - Jambi 
D'accord !Duane wrote:meni licno najdrazi
have a cigar