Squier magneti?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Squier magneti?
Ovako, imam Squiera i umesto magneta kod kobilice stavio sam humbucker(Seymour Duncan). E sad, da li mogu nesto da uradim sa onim singlom sto mi je ostao, da li da ga ugradim i gde bi bilo najbolje na kojoj poziciji. I da li mogu nekako dva singla da se povezu da dobijem hubucker? Ne razumem se bas u elektorinku...
Da, možeš da napraviš još jedan humbucker od njega i još jednog... samo ako bi to radio, onda tog sa bridge pozicije stavi u sredinu, a od ovog iz sredine i neck pozicije sastavi hum.
Samo moraš ovako da ih povežeš:

Da bi skontao kako treba, treba da ih rastaviš, i pazi da ih ne pokidaš. Nego, ja sam onaj magnet bezveze nacrtao, ali treba da ti polovi budu suprotni od onog drugog huma. Mada pretpostavljam da nećeš stavljati taj magnet od dole, tako da ono... nije tako bitno.
Samo moraš ovako da ih povežeš:

Da bi skontao kako treba, treba da ih rastaviš, i pazi da ih ne pokidaš. Nego, ja sam onaj magnet bezveze nacrtao, ali treba da ti polovi budu suprotni od onog drugog huma. Mada pretpostavljam da nećeš stavljati taj magnet od dole, tako da ono... nije tako bitno.