To smo vec skontali.Bluesko wrote:za koga smo saznali i da je pedofil,kuchejebac i bradocheshkash

Moderator: Trooper
To smo vec skontali.Bluesko wrote:za koga smo saznali i da je pedofil,kuchejebac i bradocheshkash
Folk je narod (sto rece Rambo), prema tome Zvonce jeste narodnjak. Zvonce je takodje $i$ica. Inace znam znanje, pa da ti ne pricam sa kojim je raspadima taj covek sve svirao i kojim bendovima iza kojih ljudi (nazovi).Zvonko Bogdan (Serbian Cyrillic: Звонко Богдан; born January 5, 1942 in Sombor, present day Serbia) is an eminent Serbian performer of traditional folk songs of Vojvodina, Serbia, Croatia, Hungary and Romania.
Da li se to oseca mrznja u vazduhu? Ja sam iz Cacka... xD nemam ja tebi prijatelju sta da objasnjavam. Nisi ti saam cim ne dozvoljavas slobodu misljenja. Idi vencaj se sa Zvoncetom.Bluesko wrote:juzno od Subotice
BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAThe Mask AE wrote:Da li se to oseca mrznja u vazduhu? Ja sam iz Cacka...Bluesko wrote:juzno od Subotice
100 ljudi 100 cudiBluesko wrote:Da,Zvonce je moj idol,pustam bradu i zigujem kucice po ulici,najvise mi prijaju pudlice....Zbog toga ga slusam,nisi znao
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests