E, stvarno nema potrebe za ovom raspravom, znate i sami da je Tochak najbolji.

A za sve je kriv Satriani!
I ako bilo ko odsvira da li to onda znaci da je isto tako 'veliki' kao i Eddie? Hoces li onda njima poceti da se klanjas i prestati da se klanjas Eddie-ju?dweezil wrote:ok ajde ako je lako onda evo nek neko sa foruma okaci sebe kako svira jednu ali celu pesmu od Halena, notu po notu, u tajmingu i sve?! Hoces ti ili Dushan S?
Znam da ce ti se ovo svidetidweezil wrote:Nije neko velikan samo zato sto svira instrumentalnu muziku i samo zato sto svira jazz ili neam pojma progressive, fusion, bilo sta. Ja ne kazem da su Holdsworth i Gambale proseci i losi muzicari, daleko od toga, ali mislim da su ipak malo overprized. Edijeva genijalnost je u tome sto je uspevao da od obicnih fora i trikova napravi citave pesme, sto je doneo zvuk koji ranije nije postojao kao i stil koji ranije nije postojao, nije sve samo u tappingu nego u celom odnosu kako tretira pesmu a da ne bude dosadan i smoran. On je prvi prestao da smao svira ravno i poceo da prosipa fore konstantno kroz celu pesmu a da bude zanimljivo, za to je potrebno mnogo vise znanja, vestine i talenta, nego sto na prvu loptu izgleda. Kada nesto zvuci lako ali je u stvari bash zajebano. U tome je njegova genijalnost. Laku noc deco![]()
Eddie respect
Slash frckavi alkoholicar-narkoman?! Brate ako ti tako dozivljavas velike gitariste, kako ocekujes da tebe neko postuje?!Dushan S wrote: Čitao sam nedavno (verovali ili ne, hehe) Slash-ovu biografiju, i tu je dotični ishvalio kako je Van Halen car svemira. I interesanto da frćkavi alkoholičar-narkoman uopšte nije glup, pa priča o tome kako većina ljudi uopšte nije skapirala Halena, koliko on ima dobar ton i fraziranje, kako ima dubok koren u bluzu i kako je totalno različit od cele plejade "Vidi šta ja mogu" gitarista koji su došli odmah zatim tokom osamdesetih. "brown sound" baby!
Nisi valjda vezbao sve ove godine da bi snimao albume bez solaziranja?!? E...Nešto mi je trip da se na to ložim, da napravim pesmu a da ima muzike u njoj, to me interesuje. Gitara? šta je to? Ako ikad mator poludim pa snimim instrumentalni album, to će biti prvi gitarski instrumentalni album bez solo deonica, u inat.
Ujedoh te za dušu pominjanjem Sleša? On jeste alkoholičar narkoman, najveći deo svog života je proveo skidajući se sa heroina i vraćajući se na neprekidno pijanstvo pa onda se opet navlačeći na heroin. Ta njegova biografija je realno više "Moje omiljene droge i ja" nego biografija u kojoj bi se nešto saznalo o njemu kao ličnosti, tako da ako on sebe tako vidi, hu em aj to disagri. Konačno to što je dečko harizmatičan, ni kriv ni dužan, što se našao u pravom bendu u pravo vreme, to ne znači da je izuzetan "Veliki" gitarista. Ono, Sleš, Kirk Hamet itd, to je ta ekipa. Zadovoljan objašnjenjem?dweezil wrote:Slash frckavi alkoholicar-narkoman?! Brate ako ti tako dozivljavas velike gitariste, kako ocekujes da tebe neko postuje?!Dushan S wrote: Čitao sam nedavno (verovali ili ne, hehe) Slash-ovu biografiju, i tu je dotični ishvalio kako je Van Halen car svemira. I interesanto da frćkavi alkoholičar-narkoman uopšte nije glup, pa priča o tome kako većina ljudi uopšte nije skapirala Halena, koliko on ima dobar ton i fraziranje, kako ima dubok koren u bluzu i kako je totalno različit od cele plejade "Vidi šta ja mogu" gitarista koji su došli odmah zatim tokom osamdesetih. "brown sound" baby!
Da vežbam?sinisake wrote:Nisi valjda vezbao sve ove godine da bi snimao albume bez solaziranja?!? E...Nešto mi je trip da se na to ložim, da napravim pesmu a da ima muzike u njoj, to me interesuje. Gitara? šta je to? Ako ikad mator poludim pa snimim instrumentalni album, to će biti prvi gitarski instrumentalni album bez solo deonica, u inat.![]()
![]()
![]()
Evo, ja predlazem temu: "Kako nameravam da provedem letnji raspust"...Nek citav forum zada tematiku pa da vidimo ko je tu baja.
whateva brate, pobedio si, take a chill pill...Dersu Uzala wrote: Prema tome, I'm ready, vas dvojica. Nek citav forum zada tematiku pa da vidimo ko je tu baja. To se ponajvise odnosi na tebe Duane, i sad si prozvan. Ja cu sebe da okacim neminovno. You back your shit up. Fair enough?
ici cu kod bake na selo i igracu se sa drugarima zmurke, a onda cemo svi da odemo na more i igramo se u pesku... ihihihiihihsinisake wrote:Evo, ja predlazem temu: "Kako nameravam da provedem letnji raspust"...Nek citav forum zada tematiku pa da vidimo ko je tu baja.
Dersu Uzala wrote:Ti si moje цвече, срце другог нече, ne daj se isprovocirati. Na kraju krajeva, ako je vec usledila prozivka, mislim ajde da svi ostavimo tematski rad, nema frke jedan i po minut. Pa da vidimo koliko je Dweezil cool, koliko si ti cool i koliko sam ja cool. I'm game. Moze i preko 1 i po minut. najveci je bedak kad ti o muzici tupi muzicki anti-telenat.
Prema tome, I'm ready, vas dvojica. Nek citav forum zada tematiku pa da vidimo ko je tu baja. To se ponajvise odnosi na tebe Duane, i sad si prozvan. Ja cu sebe da okacim neminovno. You back your shit up. Fair enough?
Dutja naravno ni ne treba da se pokazuje, on je svoje pokazao. Nego ti i ja.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest