dobrota wrote:muki17 wrote:ovo se ne cuje lose u odnosu na moj rig

..ako ti ovo nesto znaci
malo
cokanovic wrote:Ako nista, pojacaj srednjake na mikseru. Nece ti biti lako da sviras, ali ce se bar razaznati sta sviras, narocito u solu. Ili neku Volume pedalu, pa je nagazi na solo. Generalno, line in je UZAS! Nabavi neko pojacalo, bilo kakvo i sve ce bolje raditi, to je sigurno.
Podizanje srednjaka ni priblizno nece nista da resi, jer onda nece da gruva

, a sto se tice solaze tu sam slab jer sviram tek oko godinu dana... Kad bih koristio pojacalo ne bih mogao da koristim GR3 i efekte iz FL studija... E sad da ne bih direktrno u line in da li bi pomoglo da gitaru kacim na mikrofonski ulaz mini linije... Maraka mini linije je Nikola Tesla...
KnightOfDoom wrote:Ili gitaru ili magnet. Nema dz dz-a sa singlom

Da sam imao pare odmah bih kupio neku opasnu gitaru.
Koje debljine su zice na mojoj gitari, i da li bi bar malo pomoglo da stavim toliko hvaljene desetke? Btw, najvise volim da sviram nu metal.... otprilike nesto kao Slipknot.

Ma sta kazes.... Nikada ne bi provalio, posebno po tvom avataru.

Samo mislio sam da vise gotivis Stone Sour, posto ti stoji corey-eva slika bez maske.... Salu na stranu. Poslusaj savete ostalih. Ulozi u neko iole solidno pojacalo. Za iste pare ces manje da se jebes, plus ces imati mnogo bolji ton. A sto se tice zica. Slipknot-ova vecina pesama je u H-Dropu. Znaci neki set 12-tica.... Ali hibridnih. Tipa 12-56, ili 11-56. A imaju i podosta stvari koje su im u A-dropu, tipa my plague, psyhosocial i slicno...ali to batali, preduboko je, i tu bi morao da turis neki set 13-70 (ako tako nesto uopste posotji).....Ako cepas nu metal. Kupi u mix musicu, Dean markley, set 10-52...Odlican je za tu vrstu muzike, za drop stimove. A opet je ok za solaze.....Sto se tice stima, moze da ide od Dis-a do C-dropa, bez problema.-