Ono sto je glupo je kad totalni anonimusi na nekakvom forumu prozivaju lika poput Dutje koji je em snimio vise albuma u raznoraznim izvedbama em je poznat sirom interneta (sveta znaci) i svi mu skidaju kapu. Takve stvari se satiru u korenu tako sto onda prozoves na crtu te iste igrace. Klin se klinom izbija.Guitar_thrill wrote: kontam da je mislio na ...![]()
ali svakako je glupo
Eddie Van Halen je kriv za sve ?!
- Dersu Uzala
Re: Eddie Van Halen je kriv za sve ?!
ja ne znam sta je covek snimio po netu pricam na osnovu onoga sto je okacio na myspace, ono kao i band u kome svira je neznam, meni ono nije nista posebno. Uostalom nisam ja anonimus al ajd. Kad vidim neke likove ni ne spominjem da sviram gitaru. Meni je samo smeshno kako neko ima toliko hejta prema velikim imenima a sam nije nista posebno.
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa mislim da si i ti to isto uradio prozivanjem Edija, ili Hendrixa na drugoj temiDersu Uzala wrote:Ono sto je glupo je kad totalni anonimusi na nekakvom forumu prozivaju lika poput Dutje koji je em snimio vise albuma u raznoraznim izvedbama em je poznat sirom interneta (sveta znaci) i svi mu skidaju kapu. Takve stvari se satiru u korenu tako sto onda prozoves na crtu te iste igrace. Klin se klinom izbija.Guitar_thrill wrote: kontam da je mislio na ...![]()
ali svakako je glupo

a sad i da odsviras ne znam kakvu solazu, to nece promeniti stvar, da si ti taj anonimus koji pljuje, a da je Eddie nesto uradio u muzici, i to jedno veliko NESTO.
- Nyarlathotep
- MF veteran
hehehe... lepa strana ove price je sto je ovo exptremno zajebantski forum, pa nema nekih velikih carki i prozivanja. koja solaza moze da padne, ali, generalno, zadivljujuce je pozitivna atmosfera, s obzirom da su forumi otvorena mesta svima dostupna.
sad... sta znaci dobar gitarista? onaj koji cepa Holdsworth harme i solaze? ja volim Gong, a i Holdwswortha kasnije (divio sam mu se, ali nikada ga nisam dozivio kao Hedrixa ili Mc Laughlina napr.). Bez opbzira sto volim takvu ziku, smatram da je to (Holdsworth ili Gambale) uzasno smaracka muzika za bilo koga ko nije fusion dzez ljubitelj ili fusion muzicar. a Gambale mi je uvek bio smarac (sklon pretrpavanju), za razliku do Holdswortha.
Ne govorim ni o kome posebno, vec uopste, da ne bude zabune... neki fensi napeglani tehnicar nije automatski dobar gitarista zato sto je znojio guzicu biflajuci tehniku 20 godina (znam takvih dosta i neki su mi dobri prijatelji). 80% njih zavrsi na splavovima, svirajuci govna za neku crkavicu. po meni je dobar gitarista muzicar koji ima TON u prstima i zna potpuno da se izrazi kroz gitaru - svirao on rege, pank, fank, metal, bluz, pop ili apstraktnu buku. veliki gitarista nije najamnik, vec jedinstvena licnost koja iz srca i muda izvlaci ono pravo. Tu Steve Vai, Van Halen i Alan Holdsworth nikako nista nisu bolji od Micka Jonesa ili Lee Ranalda.
sad... sta znaci dobar gitarista? onaj koji cepa Holdsworth harme i solaze? ja volim Gong, a i Holdwswortha kasnije (divio sam mu se, ali nikada ga nisam dozivio kao Hedrixa ili Mc Laughlina napr.). Bez opbzira sto volim takvu ziku, smatram da je to (Holdsworth ili Gambale) uzasno smaracka muzika za bilo koga ko nije fusion dzez ljubitelj ili fusion muzicar. a Gambale mi je uvek bio smarac (sklon pretrpavanju), za razliku do Holdswortha.
Ne govorim ni o kome posebno, vec uopste, da ne bude zabune... neki fensi napeglani tehnicar nije automatski dobar gitarista zato sto je znojio guzicu biflajuci tehniku 20 godina (znam takvih dosta i neki su mi dobri prijatelji). 80% njih zavrsi na splavovima, svirajuci govna za neku crkavicu. po meni je dobar gitarista muzicar koji ima TON u prstima i zna potpuno da se izrazi kroz gitaru - svirao on rege, pank, fank, metal, bluz, pop ili apstraktnu buku. veliki gitarista nije najamnik, vec jedinstvena licnost koja iz srca i muda izvlaci ono pravo. Tu Steve Vai, Van Halen i Alan Holdsworth nikako nista nisu bolji od Micka Jonesa ili Lee Ranalda.
Isaiah Mitchell.
'nuff said.
'nuff said.
MICK JONES WOOOHOOO!!!
A i kad smo već kod fusiona, znatno mi je draža prljavština i drljanje Laryja Coryella nego Holdsworthovo naci ređanje zajebanih delova, ko pravljenje zamka od titanijumskih kockica.
Obojica su nadgenijalni.
Odlichan fusion gitarista relativno nepoznat je i Carl Eichman. Pochujte ga.
Ali je po meni John McLaughlin najbolji gitarista u bilo kom zhanru, a legend, a living god. Ima ih pun k... koji su genijalni na svoj nachin ali Mc je klasa za sebe. Po meni.
Odlichan fusion gitarista relativno nepoznat je i Carl Eichman. Pochujte ga.
Ali je po meni John McLaughlin najbolji gitarista u bilo kom zhanru, a legend, a living god. Ima ih pun k... koji su genijalni na svoj nachin ali Mc je klasa za sebe. Po meni.
Bez'te sisice, stize fucker!!!
A spot je za instant divinizaciju, sto bi reko Cortex.
I jos malo:
Bumbarov hiperbrzi pad!!!
A spot je za instant divinizaciju, sto bi reko Cortex.

I jos malo:
Bumbarov hiperbrzi pad!!!

jebote tip toliko brzo svira da mi prestize youtube, nemoze da se loaduje, uvek ga prestigne...
al ono... nije true, koristi metronom
spot je blagi uzas...
al ono... nije true, koristi metronom

spot je blagi uzas...
Ovaj tip je toliko jadan ne znam samo kako sam zaboravio intenzitet te jadnoce. Jbt. Em je jadan, em sve ovo zvuchi bezobrazno poznato. Ma sve je zavrsheno za mene onog momenta kad je mog idola Tony Mc-a cepio laktom u bradu dok je pozirao na Vai-evom koncertu i kada je bezdushno ukrao Thunder March od Friedman-a i stavio g au guzicu Viktoriji.sinisake wrote:Bez'te sisice, stize fucker!!!
Bedni isprdak od choveka. Bruka mi prezime.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja ne mogu. ovih 10mbps mi je presporo za Baneta, gube mi se neki tonovi.
ali se pridruzujem bratu Cortexu da je McLaughlin naj sasvim, potpuno sasvim, najbolji baja.

ali se pridruzujem bratu Cortexu da je McLaughlin naj sasvim, potpuno sasvim, najbolji baja.
- Nyarlathotep
- MF veteran
Bane Jelic je teska gamad 
ali sve sa Dostojevskim i Kosovkom devojkom u spotu.

ali sve sa Dostojevskim i Kosovkom devojkom u spotu.

Krelac.
Produhovljeni sreder. Sreder-pravoslavac.
Al' munje na vratu... i smrtonosni zrak na kraju. Jbt, pa to izgleda kao parodija...
Ali, evo odgovora na pitanje ko je kriv za sve!

Ali, evo odgovora na pitanje ko je kriv za sve!

nikad ne bi mislio da se korteks preziva jelic... vise sam mislio da je nesto tipa ajzenhauer
aj nemojte sad baneta, nije on kriv, edi je kriv!

aj nemojte sad baneta, nije on kriv, edi je kriv!