Yamaha AES 420
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Chord-Master
- MF veteran
Hm, pa Californian je cela serija, i od ove serije samo 2 modela odgovaraju onome sto je covek trazio, CX2 i CX2R, samo to su modeli koji nemaju vibrato mehanizam i imaju 2 humbuckera, a u Mixu mislim da imaju onaj quilted model koji ima Floyd Rose, sto Chord Master vec ima na Ariji i kaze da ga ne koristi i da mu smeta. S druge strane, Hamer ima modele Monaco, Studio Custom i Sunburst, koji su gotovo sasvim ono sto covek trazi, jedino nemam nikakvu predstavu o ceni, pa ne znam da li ih vredi uzeti u obzir.
- Chord-Master
- MF veteran
Raspitao sam se za Hamere. Sunburst koji je mene zanimao kosta 34000, ali ima i neki slican model za 22000 koji se po kvalitetu ne razlikuje mnogo.
Dakle Ibaneza sam izbacio iz igre (dodjoh, videh, batalih) i sada odlucujem izmedju Hamera i Yamahe. Ostavicu jos i mesta ako iskrsne neki Epiphone, ali mislim da ce na kraju biti ili sunburst/monaco ili aes420.
Hamer mi se estetski vise svidja i pristupacniji mi je sto se cene tice, ali Yamaha je Yamaha.
U jebote, al' vas udavih!!!
Dakle Ibaneza sam izbacio iz igre (dodjoh, videh, batalih) i sada odlucujem izmedju Hamera i Yamahe. Ostavicu jos i mesta ako iskrsne neki Epiphone, ali mislim da ce na kraju biti ili sunburst/monaco ili aes420.
Hamer mi se estetski vise svidja i pristupacniji mi je sto se cene tice, ali Yamaha je Yamaha.
U jebote, al' vas udavih!!!
- Chord-Master
- MF veteran
-
Uz duzno postovanje drugim gitarama. Hamer ima licenced floys i to odlican. Za yamahu ne znam jer je nisam probao. A sad mi pade na pamet jedna koja je u tom cenovnom rangu do 450e Godin exit 22
http://www.musiciansfriend.com/product/ ... sku=511922

http://www.musiciansfriend.com/product/ ... sku=511922

-
- Rocket Roll
- Chord-Master
- MF veteran
- Rocket Roll