ne da zena a?sinisake wrote:Ma ok, ja sam nesto nervozan, iz drugih razloga, pa serem malko vise...
mislim ona, sto nece da stisne "release the hounds", pardon "release payroll"

mislim sinisha, nemo' se ljutis'

ne da zena a?sinisake wrote:Ma ok, ja sam nesto nervozan, iz drugih razloga, pa serem malko vise...
sinisake wrote:Duane, neki put bi se mozda i trebalo uzdrzati pre nego sto napisemo nesto ''duhovito''. (Vi's, kako znam kad su drugi u pitanju, sta treba da se radi)
O moj Bozhe. Pa shto se onda uopshte ukljuchujesh u ovu prichu? Ok, nervozan si, treba ti izduvni ventil. Kul si lik, oprashtamo tisinisake wrote:Ma ok, ja sam nesto nervozan, iz drugih razloga, pa serem malko vise...
Al' evo, usput i ovo da kazem - ja ne volem fusion, ne volem ni taj prog... sve to mi je onako... prodaja muda za bubrege.
A i Vai pravi shit muziku, ali TOLIKO dobro svira, sa TOLIKO strasti, sa tako MASNOM I debelom ZVUKCINOM (za razliku od onog crnje sa kapicom), da mu oprastam sve te iritirajuce harme i melodije, da se razumemo.
Duane wrote: ono gledas mekalpajna kako cepa arpedja i sve to strava zvuci al opet je to molska sedmica ili tako nesto... vise sam pristalica npr frenka zape, koji ce da odsvira neku zappastichnu frazu koja na prvi pogled nema veze s' vezom
nije to... nego bas gledam video.. i on kao objasnjava nesto sta svira, sve je to ludnica, haos, ali o5 neizlazi iz toga... dok npr zappa u nekim trenutcima ni nezna sta svira... ne da nezna, nego jednostavno ne postoji objasnjenje za to... tipa C u pratnji e sad tu mozes da sviras c d e.. ako razumes, da neispadne da je zappa baja sto mekalpin zna molsku sedmicuCortex wrote:Tako je. MacAlpine samo zna molsku sedmicu i arpedja. Jebiga.
Zappa kralj.![]()
slazem seCortex wrote: Zappa kralj.![]()
Zappa ima veoma proste, ali expresivne, upecatljive i mudate solaze. slusao sve Mekalpinovo, naravno, i sve je to za rispekt najveci... but after all, not my cup of tea.Cortex wrote:Tako je. MacAlpine samo zna molsku sedmicu i arpedja. Jebiga.
Zappa kralj.![]()
ma nema tu "not my cup of tea" ... snimi ti jednu solazu ovde pred svima, pa onda pricaj sta hoces.... (znam smara vise,ali jace je od mene)Nyarlathotep wrote:Zappa ima veoma proste, ali expresivne, upecatljive i mudate solaze. slusao sve Mekalpinovo, naravno, i sve je to za rispekt najveci... but after all, not my cup of tea.Cortex wrote:Tako je. MacAlpine samo zna molsku sedmicu i arpedja. Jebiga.
Zappa kralj.![]()
e s' tobom je druga prica... i can kick your lightweight ass any timeGuitar_thrill wrote:ma nema tu "not my cup of tea" ... snimi ti jednu solazu ovde pred svima, pa onda pricaj sta hoces.... (znam smara vise,ali jace je od mene)Nyarlathotep wrote:Zappa ima veoma proste, ali expresivne, upecatljive i mudate solaze. slusao sve Mekalpinovo, naravno, i sve je to za rispekt najveci... but after all, not my cup of tea.Cortex wrote:Tako je. MacAlpine samo zna molsku sedmicu i arpedja. Jebiga.
Zappa kralj.![]()
Duane stvarno preterujes, hocu i ja jedno javno izvinjenje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests