RockBass Streamer LX4
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
RockBass Streamer LX4
Pozdrav svima.
Da li je ko probao ovaj bas?
Interesuje me zvuk i vrat Ima ga na par mesta za 350e.Vredi li to toliko.
Da li je ko probao ovaj bas?
Interesuje me zvuk i vrat Ima ga na par mesta za 350e.Vredi li to toliko.
Re: RockBass Streamer LX4
pa meni se ne viđa to,nije loše al da je 300e bilo bi ok ovako ako kažeš 350 malo precenjeno,ono zavisi od modela i koliko ga je ko pazio,al brzo se upropaste,nijsu najsrećnijeg kvaliteta izrade.
Ovo se radi o novoj gitari. Imaga u Control saund-u za 33.000 din.
Mislio sam da ga uzmem za neku kucnu varijantu, ali na duze vreme.
- The Mask AE
Kupi polovan istrument za te pare. Nemoj se zanositi losim drvetom i solidnim finisom. Nemoj ni otvarati da gledas elektroniku jer je i nema. Pozdrav.
The Mask AE wrote:Kupi polovan istrument za te pare. Nemoj se zanositi losim drvetom i solidnim finisom. Nemoj ni otvarati da gledas elektroniku jer je i nema. Pozdrav.

E ljudi tek sam sad skapirao da smo "komsije".
Ima li sta kod vas u Partizanci do 400 e.
Pozdrav iz Arilja
Ima li sta kod vas u Partizanci do 400 e.
Pozdrav iz Arilja
- The Mask AE
Partizanku preskochi
Tamo ti je ulaz 50 jura. Prati oglase.

sta lozite coveka, RockBass jest da je jeftinija varijanta Warwicka ali mu zvuk i dalje jebe kevu. Nema elektroniku??? samo cu reci MEC covece. dobra je gitara, isprobao sam je, ja skupljam za Warwick Corvette, doduse to kosta 1000 evra. Ali uopsteno, sto se brendova tice, Vorvici imaju predivan zvuk. Sto se tice RB strimera, nesto mi se finish ne svidja. a mozda ce ti i smetati debljina vrata, jer Warwick pravi dosta deblje vratove u odnosu na ostale. pozz.
Warwick Streamer je nazvan Streamer jer je stvoren za svirke. ima jako prodoran zvuk i imas odlicnu kontrolu nad jacinom tona i oblikom tona. To ga odlikuje. Njega ako zelis da kupis, koristi na njegovoj teritoriji...ovako, 33 000 dinara za kucu...nja. uzmi Ibanez GSR200 za kucu.wlayo wrote:Ovo se radi o novoj gitari. Imaga u Control saund-u za 33.000 din.
slazem seStalker wrote:Warwick Streamer je nazvan Streamer jer je stvoren za svirke. ima jako prodoran zvuk i imas odlicnu kontrolu nad jacinom tona i oblikom tona. To ga odlikuje. Njega ako zelis da kupis, koristi na njegovoj teritoriji...ovako, 33 000 dinara za kucu...nja. uzmi Ibanez GSR200 za kucu.wlayo wrote:Ovo se radi o novoj gitari. Imaga u Control saund-u za 33.000 din.
imam i ja Ibanez GSR 200....
prezadovoljan
brate...volimo vorvike...blablabla...imamo GSR200. prezadovoljni smo.MetalFunk wrote:slazem seStalker wrote:Warwick Streamer je nazvan Streamer jer je stvoren za svirke. ima jako prodoran zvuk i imas odlicnu kontrolu nad jacinom tona i oblikom tona. To ga odlikuje. Njega ako zelis da kupis, koristi na njegovoj teritoriji...ovako, 33 000 dinara za kucu...nja. uzmi Ibanez GSR200 za kucu.wlayo wrote:Ovo se radi o novoj gitari. Imaga u Control saund-u za 33.000 din.
imam i ja Ibanez GSR 200....
prezadovoljan

to znaci da imamo istu bass krvbrate...volimo vorvike...blablabla...imamo GSR200. prezadovoljni smo.

braca po bass gitarama xD

brothers in bassMetalFunk wrote:to znaci da imamo istu bass krvbrate...volimo vorvike...blablabla...imamo GSR200. prezadovoljni smo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odosmo uStalker wrote:brothers in bassMetalFunk wrote:to znaci da imamo istu bass krvbrate...volimo vorvike...blablabla...imamo GSR200. prezadovoljni smo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja verovatno uskoro kupujem(testiram) upravo ovaj bass, pa cu vam javiti kaki su utisci