Bluesko wrote:Ajd i ja da se odjavim,samo ovo za Leontinu da razjasnimo - Leontina je drugacija pojava od HIMa zbog drugacijeg tripa pre svega,u sustini su iz istih pobuda u muzici,samo sto HIM svira nesto kompleksniju muziku,ali se pravi malo opakijim,a garant su istog mentalnog sklopa kao i Leontina....
I da rekapituliramo - makar osvojili 101 Gremi,pobedili na Evroviziji,bili inagurisani u R`n`R Hall of Fame,prodali jos trilijardu diskova,za mene ce HIM i dalje biti shit
Cek` vid`o sam sad i ovaj deo posta sa pop hitom..... Batice,da ti nisi potajno zaljubljenik i u ABBU.... Da se ne cudimo jednog dana ako te vidimo na Beoviziji,a

Postavimo stvari jednostavno: Ako se baviš muzikom - da li si u stanju da napraviš hit pesmu od tri akorda? Većina muzičara nije. Him nekako uspeše. E sad ti ili ja ili bilo ko drugi može da ih tako na prazno pljuje "eee oni su meni sranje". Ali oni su pokazali da ako postoji veština pravljenja komercijalno uspešnih pesama, dobri su u tome. Argumentacija "ovo je sranje" se kod mene obično zasniva na tome da bend nešto pokušava - a ne uspeva u tome, a ne da mu to ide jako dobro. Inače dolazimo u varijantu da su skakači sa motkom sranje jer ne mogu da dobro igraju košarku. Sa time što se moram ograditi - u onome što rade HIM ima još daleko boljih od njih, i onih koje oni imitiraju.
A što se tiče ABBA, nerviraju me intimno, i ne podnosim ih ali opet jako poštujem njihovu sposobnost da iscede toliko, realno abnormalnu količinu hitova iz sebe.
JEBENO TACNO!!!
Hvala!
Sve je to super, samo molim te, odvajaj text s vremena na vreme pasusima, izgubim koncetraciju ovako, oci me bre zabole
Ma realno mogao bih malo smanjiti i broj reči, pa će onda biti lakše za čitanje!
Ne znam, i meni je tu mrtva trka... Ne znam ko mi je gori, mislim da me Mejdeni ipak vise zasme(java)ju...
Pazi, ja bio na BG certu i ono, povratak u detinjstvo, uživancija. I nisam se smejao, majke mi!

Kao što vidiš, ja u vezi mnogo stvari imam istovremeno i dosta toga pozitivnog i negativnog da kažem, pa su i Mejdni tu!