baci sliku koju da vidimo ;DFlealip wrote:Koncert je bio FANTASTICAN!!!! Svaki deo certa je bio odlican, mada cika Wooten je objasnio kod svoje solaze![]()
![]()
Ono sto me je najvise odusevilo jeste sto se tako videlo da su se zezali i uzivali u sviranju. Profi, al opet vrlo opusteno i zajebantski. A posle certa na sporednom ulazu su izasli i pozdravili se sa nas 25-30 i delili autograme onako, drugarski
![]()
te imam sliku sa svakim od njih
Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
- Wild Child

bilo je do jaja

- The Mask AE
Ko su bre ovi ljudi i kakva je ovo obmana? 

Flealip wrote:Koncert je bio FANTASTICAN!!!! Svaki deo certa je bio odlican, mada cika Wooten je objasnio kod svoje solaze![]()
![]()
Ono sto me je najvise odusevilo jeste sto se tako videlo da su se zezali i uzivali u sviranju. Profi, al opet vrlo opusteno i zajebantski. A posle certa na sporednom ulazu su izasli i pozdravili se sa nas 25-30 i delili autograme onako, drugarski
![]()
te imam sliku sa svakim od njih

Nisam znao gde je sporedni izlaz.

hahhaaThe Mask AE wrote:Ko su bre ovi ljudi i kakva je ovo obmana?

najbolji je ovaj crnja
Ako mi neko objasni kako da okacim slike stavicu svoje
jbg, ne kacim slike tako cesto, ne razumem se 

Okacis ih prvo na http://imageshack.us/ pa zatim kada postujes koristis ovo Img dugmence gore.
Hvala na pomoci, pax
E, sad da vidimo ko je pobedio sa slikama

E, sad da vidimo ko je pobedio sa slikama

Hmmmm.... izgleda da ne ide ni ovako... evo, napravio sam profil na imageShack-u pa ko voli nek izvoli da pogleda http://profile.imageshack.us/user/flealip/
Koncert je bio neverovatno veliko sranje. Po meni. NIsam mnogo ochekivao...bilo je finih momenata, ali morali su to da odrade mnogo bolje, nisu oni napaljeni klinci od 18 godina, nisu oni Malmsteen pa da se onako ponashaju. Chist cirkus.
- sirac-šunka
- vragolan
Eto znao sam, sad mi je mnogo lakse... 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Exactly, taman sam pomislio da ne moze gore od G3 kad vidju vraga su sedam binjisah... Ako cujem slap bas gitaru pre nego sto umrem bice to preranoCortex wrote:Koncert je bio neverovatno veliko sranje. Po meni. NIsam mnogo ochekivao...bilo je finih momenata, ali morali su to da odrade mnogo bolje, nisu oni napaljeni klinci od 18 godina, nisu oni Malmsteen pa da se onako ponashaju. Chist cirkus.

A sad ozbiljno - previse masturbacije, premalo muzike, doduse bilo mi je jako interesantan Stanley na celu, cist rock'n'roll... Wooten me je posebno razocarao jer sam od njega, smatrajuci ga izuzetno muzikalnim, ocekivao sve osim bam-bum-tras 220bpm kakofonije, realno nekoliko puta sam se zapitao da li je to zvuk basa, staticke smetnje, crknut zvucnik... Meh... Doduse, svaki trenutak kad je Marcus svirao sax je bio golden, za mene barem.
Me 2 cents