P&K Audio Chrunchman
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Chrunchman
Da! Ja te predlazem za BAN ako ne postavis snimke te lepotice! 

Sto se tice snimaka...
Dvije stvari...
1. Raspolozivo vrijeme: Ja sam se upravo probudio iz kome u koju sam pao pri dospijecu kuci. Za nekih par sati palim za Podgoricu...Sjutra se radi, JBG! Sledece druzenje sa ovim cudom od pojacala je u petak kasno navecer...ili subota ujutro. Dakle, strpljenja!
2. Tehnika...Ja do sada nisam postavljao nikakav snimak na forumu...i nisam siguran bas ni da znam kako bih to uradio. Uglavnom, za vikend pravim snimak pa cu vec provaliti kako i sta treba sa njim...
Drzite mi palceve u subotu...
Sto se tice cestitki Peci...Zasluzuje vishe nego sto ja mogu izreci....Nemam rijeci. Covjek je imao strpljenja da saslusa sve moje lude (i sulude) ideje oko pojacala, (a nije ih bilo malo...sto on i sam moze potvrditi
.) I da ih majstorski sprovede u djelo. Rezultat se vidi...nadam se da ce se uskoro i cuti...
Sa njim je pravo zadovoljstvo raditi...pravi je meraklija i stvarno voli to sto radi...
iako dolazimo iz sonichno razlicitih svjetova...savrseno lako smo nasli zajednicki jezik i covjek je savrseno razumio ono sto sam ja zelio da postignem...
Rezultatom sam PREZADOVOLJAN...a Peci sve moguce cestitke...

Dvije stvari...
1. Raspolozivo vrijeme: Ja sam se upravo probudio iz kome u koju sam pao pri dospijecu kuci. Za nekih par sati palim za Podgoricu...Sjutra se radi, JBG! Sledece druzenje sa ovim cudom od pojacala je u petak kasno navecer...ili subota ujutro. Dakle, strpljenja!
2. Tehnika...Ja do sada nisam postavljao nikakav snimak na forumu...i nisam siguran bas ni da znam kako bih to uradio. Uglavnom, za vikend pravim snimak pa cu vec provaliti kako i sta treba sa njim...
Drzite mi palceve u subotu...
Sto se tice cestitki Peci...Zasluzuje vishe nego sto ja mogu izreci....Nemam rijeci. Covjek je imao strpljenja da saslusa sve moje lude (i sulude) ideje oko pojacala, (a nije ih bilo malo...sto on i sam moze potvrditi

Sa njim je pravo zadovoljstvo raditi...pravi je meraklija i stvarno voli to sto radi...
iako dolazimo iz sonichno razlicitih svjetova...savrseno lako smo nasli zajednicki jezik i covjek je savrseno razumio ono sto sam ja zelio da postignem...
Rezultatom sam PREZADOVOLJAN...a Peci sve moguce cestitke...

Sve čestitike, stvarno opasno izgleda. Ne mogu da zamislim koliko dobro radi! 

evo 6 puta stiskam dugme da napisem nesto al kostanto idem back posto neznam sta da napisem sto bi objasnilo moju impresioniranost ovim pojacalom

-
to se odmah vidi (na fotkama)....sto se mene tice,ne moram ni cuti zvukSa njim je pravo zadovoljstvo raditi...pravi je meraklija i stvarno voli to sto radi...

gaja
Ni sad nije kasnojcm 800 wrote:Sto se tice snimaka...

super izgleda pojacalo
hillybilly sto ne sastavis neku hi-gain glavu,vidim da ti lepo ide?
hillybilly sto ne sastavis neku hi-gain glavu,vidim da ti lepo ide?
- Hillybilly
Trenutno pravim jedan 2204 klon za koga drugog nego za ljudinu ovde poznatiju kao JCM800. Nije bas hi gain, jbg...vasko wrote:hillybilly sto ne sastavis neku hi-gain glavu,vidim da ti lepo ide?
Nisam bas pristalica visekanalnih naprava. U velikoj vecini su

Uzmi Twin Reverb ili sl. i butni mu jedan TS ili bilo koji Overdrive ispred i imas ton bolji od bilo kog hi gain ampa.

-
Hillybilly wrote: Uzmi Twin Reverb ili sl. i butni mu jedan TS ili bilo koji Overdrive ispred i imas ton bolji od bilo kog hi gain ampa.

Eh sad ...
Nikad nije kasno...slazem se. Jos kad bi mi neko rekao kako da u sobnim uslovima usnimim lampasko pojacalo koje ima 60w i nema master volume bio bih mu zahvalan...brk303 wrote:Ni sad nije kasnojcm 800 wrote:Sto se tice snimaka...
Ne, nemam power attenuator!
Ovo pojacalo da bi zvucalo kako treba mora da se odvrne... ali bas da se odvrne. A Peca mi je svjedok koliko je glasno i na dvojci...a da ne pominjemo 8, 9 ili 10...Uradio sam to par puta na par sekundi i sve po sobi mi se treslo...ukljucujuci i pod...sve sto nije bilo dobro pricvrsceno je palo. A nogavice su mi bukvalno drhtale na povjetarcu. Da bi se ovaj monstrum usnimio potrebni su bukvalno studijski uslovi...tj. neka soba sa metar izolacije ili kilometrima od najblizeg naselja.

Da, naravno, predpostavio sam da ga sviras negde uzivo sa bendom, pa bi mogao i snimak sa svirke, ovako svirati ga na 1 je kao voziti Ferari u prvoj...
A to je najgori osecaj poznat coveku.brk303 wrote:kao voziti Ferari u prvoj...
Shto si nervozan Funkomat? 
Lichno, da imam Ferrari i da sam douche bag, samo bih u prvoj i vozio, onako da miiiiili kroz grad, dovoljno sporo da bootheys mogu da upadnu na zadnje sedishte a da se ne ozlede.

Lichno, da imam Ferrari i da sam douche bag, samo bih u prvoj i vozio, onako da miiiiili kroz grad, dovoljno sporo da bootheys mogu da upadnu na zadnje sedishte a da se ne ozlede.

hmmm. mozda bi ti nesto ovako odgovaralo?
ja sam u pg, a delove za ovo nabavljam uskoro za neki svoj projekat, pa bih mogao i tebi sklepati jedan.
45-50W je, radilo bi savrseno sa ovim reamping sistemom.
a mi cemo (moj bend) nabaviti uskoro jedan poveliki izolovan prostor, pa ga mozemo snimiti tamo. ja imam jedan kasetofon sa strashnim electret mikrofonom i kompresorom/limiterom koji se odlicno ponasa sa gitarskim pojacalima, posebno kad ga odmaknem malo. pa bih prebacio na komp. taman bih mogao i moje pojacalo da snimim, isto Pecin rad.
ja sam u pg, a delove za ovo nabavljam uskoro za neki svoj projekat, pa bih mogao i tebi sklepati jedan.
45-50W je, radilo bi savrseno sa ovim reamping sistemom.
a mi cemo (moj bend) nabaviti uskoro jedan poveliki izolovan prostor, pa ga mozemo snimiti tamo. ja imam jedan kasetofon sa strashnim electret mikrofonom i kompresorom/limiterom koji se odlicno ponasa sa gitarskim pojacalima, posebno kad ga odmaknem malo. pa bih prebacio na komp. taman bih mogao i moje pojacalo da snimim, isto Pecin rad.