Hvala puno unapred i

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ja ne jedem zivu decu!ibanezac wrote:Malisa jede zivu decu.
pa znas kako,ako volis javor i bartolini mk1,bombona su,stvarno,nista super specijalno ali radi,ono ako ih nadjes do 400-600eur,to je ok cena i vrede,ali preko toga...Ibanez samo bolje(osim prestige serije,mada,pitanje ukusa),tako bi ja rekao.Flealip wrote:Pregledao sam brdo oglasa u poslednjih mesec-dva i nisam nasao nijednog Corta... Zadovoljio bih se i sa polovnim ako je dobro ocuvan, bas je fantastican. Sixstring, kako si ti zadovoljan svojim? Ja sam svirao A seriju nekih 15ak minuta, cenim da ti imas mnogo vise da kazes...
paz da su skupi kao novi,skupi su,al ima polovara 100%,dosta tezgaroša ih koristi,samo spamuj po oglasima kako tražiš Corta A serije i će iskoči neki sa ok cenom! provereno!Flealip wrote:Hmmm... U Liri A serija kosta oko 900E, a nisam nasao nijedan po oglasima. To mi je cudno, da ne naletim ni na jedan Cort u oglasimaJa ne planiram da potrosim vise od 500E, tako da bi B serija bila nesto najjace. Mada sad se dvoumim da uzmem Rockbass Streamer LX koji je na snizenju u Music trade-u... zvuce otprilike slicno (par po onome sto sam ja cuo u radnjama) a razlika u ceni je osetna...
Fala, Six
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest