Les Claypool ili Flea

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

sl0e

Re: Les Claypool ili Flea

Post by sl0e » 19 Jul 2009, 14:12

biciklo wrote:Pa dobro, drogirao se, mada opet ni blizu kao neki klasicni narkomani, tako da ne mogu ipak da priznam da je bio narkoman, prije bih rekao da se samo drogirao (i opet mislim ne teskim drogama).
Cek brate, jesi ti blejao sa njima pa znas sta su oni sve uzimali, koliko grama dnevno itd? Mislim wtf? Daj uozbilji se.
Niko o'dje ne zna tacno koliko su se oni drogirali, moz' verujes samo onoj knjizici sto je napisao mr. Kidis, gde pise da su se svi radili kao konji svim i svacim. Svi su bili klasicni narkomani.
Naravno toj knjizi ne treba verovati ni 5% jer je u njoj mr. Kidis napisao da ima fotografsko (ili kakvo god vec) pamcenje, da se seca svega iz mladosti, kad je prvi put smrkn'o, kad je prvi put drk'no, a ovamo na bini ne moz popamti tekst sto je napisao pre 2 god. Mislim smejurija. :XD:
Duane wrote:ne kapiram zasto tebe to konkretno pogadja? to sto se flea drogirao...
Izuzetno dobro pitanje. Al jbg, kad ljudi vole nesto, misle da je to alfa i onda brane puskom :jedi_fight:

Aca

Post by Aca » 19 Jul 2009, 15:20

friedman wrote:Kako ti nije žao da čoveku tako srušiš svet? :cry:
Jbg, ali to je surova istina... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 19 Jul 2009, 21:07

Pa dobro, drogirao se, mada opet ni blizu kao neki klasicni narkomani
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ovo je jedna od nasjajnijih recenica koje sam procitao ikad:) jebote covece, pobedio si:) ko sto kaze covek, ti si blejo sa flijem pa znas koliko se drogirao, pod dva, cela konstrukcija recenice je sjajna 'pa dobro, jeste se on jebo u dupe, al ni blizu ko neki klasicni gejevi', pod tri, sintagma 'klasicni narkomani' je sama po sebi carska u kakvoj god recenici ili kontekstu se nalazila:) nemoj se ljutis, ne prozivam te nista, al stvarno, udalji se malo par metara, pa osacuj sta si napisao, mislim, brate:)

biciklo

Post by biciklo » 19 Jul 2009, 23:10

Ja mislim da ste svi vi ljubomorni jer se Flea MENI potpisao na majicu kad je bio u Indjiji a vi volite Les Poolmaana samo zato sto je odbio da napravi solo album sa Michal Jacksonom koji ga je trazio prije Van Halena. Ne shvatam zasto imate problem sa tim.

Jbt podosadan vam je ovaj forum, al cim ja dodjem u temu odmah ima comentara, drago mi je da neko ovdje cjeni moju majicu. :1: :1: :1: :D
I da znate da znam da se Flea nije drogirao jer je moja tetka bila zivila tamo u LA tada i poznavala je njegove roditelje.

Aca

Post by Aca » 19 Jul 2009, 23:14

Eto zasto on toliko brani Flea, kao da je u vezi sa njim...
Zaljubljen u RHCP...Pa dobro...Opusteno... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 19 Jul 2009, 23:17

a i narkomani se uvek brane kontra-napadom, pljuvajuci. sto znaci da si i tu sumnjiv. mozda si se na horsu smuvao sa Flijem? spojio vas Djordje David. 100% :D

biciklo

Post by biciklo » 19 Jul 2009, 23:18

Ne, moj omiljeni bend je Dread Zeppelin, a posle njih Red Hot Chili Peppers, ali samo zato sto su najbolji bend. Jbg, oni jesu najbolji ikada posle pravog Led Zeppelina...I mozda Beatlesa i Toola. Kiedis je najbolji pjevac trenutno na sceni, Flea bassista, i ova dvojica su isto najbolji.

Nisam ja zaljubljen u njih, oni su jednostavno 10 puta bolji od metallice i black sabbatha zajedno.

Ne, ja ne koristim teske droge, niti cu ikada

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 19 Jul 2009, 23:19

biciklo wrote:I da znate da znam da se Flea nije drogirao jer je moja tetka bila zivila tamo u LA tada i poznavala je njegove roditelje.

Care! ::ranting::
ma zezamo se to za droge.
a sad, bemliga, gde spoji Zepp i RHCP. svaka ti se dala.
Last edited by Nyarlathotep on 19 Jul 2009, 23:19, edited 1 time in total.

biciklo

Post by biciklo » 19 Jul 2009, 23:19

Hvala na ponudi by the way, ali neka hvala

biciklo

Post by biciklo » 19 Jul 2009, 23:20

Nyarlathotep wrote:
biciklo wrote:I da znate da znam da se Flea nije drogirao jer je moja tetka bila zivila tamo u LA tada i poznavala je njegove roditelje.

Care! ::ranting::
ma zezamo se to za droge.
a sad, bemliga, gde spoji Zepp i RHCP. svaka ti se dala.
Ne vjerujes mi?

sl0e

Post by sl0e » 19 Jul 2009, 23:21

Eto mozda ostali clanovi foruma ne znaju, ali ona Fruisanteova gitara je u stvari moja bivsa, al meni nije bila dovoljno dobra pa sam mu dao da se igra :XD:

biciklo

Post by biciklo » 19 Jul 2009, 23:22

Frusanteova gitara je ukoliko nisi znao od posebnog drveta koje je on uzgajao (ne on, ali raslo je u njegovom posjedu) na Floridi 8 godina...

Naravno to je ona koji se model i ne zna koja je, a imas ostale, ali to su sve vintage modeli koje su svirali neki jazz gitaristi tamo 60-tih

sl0e

Post by sl0e » 19 Jul 2009, 23:27

Znaci nevidjeni troll topic-a, al' sta da se radi :lol:

Sto se gitare tice, to si nesto pobrk'o, nju je moj deda osvojio kad se kart'o sa Leom.

Aca

Post by Aca » 19 Jul 2009, 23:29

biciklo wrote:Ne, moj omiljeni bend je Dread Zeppelin, a posle njih Red Hot Chili Peppers, ali samo zato sto su najbolji bend. Jbg, oni jesu najbolji ikada posle pravog Led Zeppelina...I mozda Beatlesa i Toola. Kiedis je najbolji pjevac trenutno na sceni, Flea bassista, i ova dvojica su isto najbolji.

Nisam ja zaljubljen u njih, oni su jednostavno 10 puta bolji od metallice i black sabbatha zajedno.

Ne, ja ne koristim teske droge, niti cu ikada
Joaj Boze...Je l' tebi neko iskopao oci i odseko usi kad kazes da su bolji 10 puta od metallice i od black sabbatha...
jujuju
lelelelelele
Pa bre i da stvarno imaju najboljeg vokala i najboljeg bassistu i najboljeg gitaristu sveta ne mogu da budu najbolji bend na svetu...
Ne odrdjuje to bend...Koliko imas extra gitarista u nekim sranje bandovima...
Metallica niti ima najboljeg bubnjara, niti bassistu, niti vokal, niti gitaristu, ali su bolji od Peppersa i u samom vrhu metala kao bend...
Nije fora sta su pojedinacno, nego sto su skupa, kao jedan...a tako peppersi sigurno nisu najbolji...
Kazem ja lepo zaljubljen u pepperse...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 19 Jul 2009, 23:30

BUVA VS. BAZEN I NEZNA SE KO POBJEDJUJE.... METALFUNK SE ODJAVLJUJE
Image
Last edited by MetalFunk on 19 Jul 2009, 23:32, edited 1 time in total.

Locked