Cemu ljudi silna polemika?!
Sto se tice produkcije prvog, a i drugog, a i verovatno svakog sledeceg albuma, sve je to u skladu sa nekom metal scenom koja je kod nas trenutno takva kakva je, sto kazu mladi "pa onako" (cast izuzetcima koji su poceli jako lepo da rade, (mislim na snimace, producente, kako god vole da se zovu) i bendovima koji znaju to da snime). Da je bubanj pretrigerovan, jeste brate, opasno, bolje da su ga kuckali... No sta je tu je, nije ni bitan snimak, pesma je bitna, jel da? Kad smo vec kod pesme, odredjeni deo snimljenih numera nije njihov, i oni to ne kriju, ali to je malo glupo, ako nemas materijal za album nemoj ga ni snimati, uradi neki singl, promo, nesto... Ostale "njihove" pesme, ima par koje sam rado slusao, pa i jos uvek volim da cujem. Tekstovi su krajnje besmisleni, no ni po tome se ne izdvajaju od dobrog dela domacih metal bendova (opet cast izuzetcima). Sto se tice sviranja, sviraju ljudi, ako volis te brzace i rifadzije, Nikola ima i drugih kvaliteta, ima jako dobar glas, skoluje ga ili je skolovao, kako god, ne pratim, ostali su tu gde jesu, rade dobro to sto rade, to niko ne spori, ali su tu gde jesu, i ne deluju mi kao da mogu nesto vise, nesto bolje ili nesto drugo... Sto se tice njihove produkcije, super je to sto imaju svoj studio, ali ne znaju da rade, bas ne znaju, ljudi se skoluju ko budale da bi se bavili tim poslom, nije dovoljna samo oprema, naravno da postoje ljudi koji to rade da ne znaju ni sta je to otpor ili amplituda (ne mislim da stvarno ne znaju, samo se nisu skolovali za to, mozda su mesari ili sanitetlije po struci) ali to su ili jako iskusni ljudi ili jako talentovani, braca alogicari mi ne deluju ni kao jedno ni kao drugo. No opet imaju svoju opremu i svoj studio, isve vreme ovoga sveta, sesti album morace da zvuci

Ja sam mozda neko ko slusa tu muziku, bio sam i na njihovim koncertima u skc-u i prvom i drugom, i slusao ih po festivalima raznim, sto slucajno, sto namerno, nemam nikad nista protiv da ih cujem, uzivo, na radiju, tv-u, pa i pinku, ali da su nadprosecni bend, nikako, nisam bas siguran da ih treba toliko dizati u nebesa...