Pomoc oko kupovine pojacala.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pomoc oko kupovine pojacala.
Ja , vec kako dosta od vas zna planiram da po prvi put predjem na el.gitaru , pa me interesuje i neko pojacalo , kucno takoreci , znaci ne neko jako , mada jedna stvar mi pravi dilemu , ja imam pojacalo za zvucnike , tj. nekakav stub zvucni , ali sad neznam , video sam na sky music i na mitros music-u gitarske procesore , kao neki efekti , u pocetku nisam znao za sta sluzi taj procesor , ali mislim da sam otprilike shvatio sta bi to trebalo da bude, pa mi treba strucna pomoc svih vas , a pitanje je:Da li u taj moj stub moze da se ukljuci taj procesor sa efektima za el. gitaru , i da li bi to radilo , znaci da mi ne treba distorzija pojacala gitarskog , tj. da bi to mogao da radim sa tim procesorom , i da li mozda pedala za distorziju moze da mi pomogne u tom smislu (da se ukljuci u taj stub)pa sad, jer tako bi mozda jeftinije prosao , i plus bi umesto malog pojacala od petnestak w imao bi pojacalo od 50-60 , pa ljudi POMAZITE , kazite mi koja pojacala su dobra kucna, koje su cene , i sve vec to sto sam pitao . HWALA 

Trebalo bi da moze, naravno uz odgovarajuce kablove. Verovatno bi te zadovoljilo u pochetku, mozda i duze, ne znam o kom stubu i kojeg kvaliteta se radi, ali opet gitarsko pojachalo je gitarsko.
Shto se tiche efekata, moj savet uzmi neki procesor, daleko jeftinije bi te ispalo i skratio bi sebi muke oko izbora pedala. Naravno, sada bi neki profesionalci rekli kako su pedale bog i batina, ali tehnologija napreduje tako da stvarinisu kao shto su bile pre. Ako gitarista iz Kraljevskog Apartmana koristi procesor, sad bih ja trebao izmishljati toplu vodu?
I da, shta god kupovao, nemoj ZOOM.

Shto se tiche efekata, moj savet uzmi neki procesor, daleko jeftinije bi te ispalo i skratio bi sebi muke oko izbora pedala. Naravno, sada bi neki profesionalci rekli kako su pedale bog i batina, ali tehnologija napreduje tako da stvarinisu kao shto su bile pre. Ako gitarista iz Kraljevskog Apartmana koristi procesor, sad bih ja trebao izmishljati toplu vodu?