Ibanez Rg550
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ibanez Rg550
Kao sto naslov kaze rec je o Ibanez RG550-ici... gitara mi se mnogo svidja pa b ako neko moze da mi kaze cenu i gde moze da se nabavi, neka iskustva itd.....
Re: Ibanez Rg550
mitros bato mitros...
bio bato bio...nema bato nema....
- Guitar_thrill
- MF veteran
zar nisi uzeo telecastera 

ja koliko sam video,bio je crni rg,u mitrosu u nisu..odmah pored njega,je beli rg350..on je oko 36000,a za 550 nisam zapazio....bato.. 

jebo lud zbunjenog..verovatno je mislio da je do 200 evra gitara...
[quote="bokicasa"]jebo lud zbunjenog..verovatno je mislio da je do 200 evra gitara...[/quo
mislio sam da je nekih 700e...
mislio sam da je nekih 700e...
Guitar_thrill wrote:zar nisi uzeo telecastera
nisam pomenuo kupovinu Ibaneza samo sam se raspitivao...mozda bude neka kombinacija...ali telac rulez, zar ne?
- Guitar_thrill
- MF veteran
ako bude neka kombinacija, za te pare mozes da kupis Fendera,a ne Squiera...zato mi je cudno, to su:vabafet wrote:Guitar_thrill wrote:zar nisi uzeo telecastera
nisam pomenuo kupovinu Ibaneza samo sam se raspitivao...mozda bude neka kombinacija...ali telac rulez, zar ne?
1. druge klase instrumenata
2. skroz drugi tip zvuka, "osecaja" pod rukama dok sviras itd....

znam, ali bio sam brzoplet....za neki dan treba da dobijem kintu za more...ali necu da idem...pa cu sve da ulupam u opremu....da sam malo sacekao imao bi biser od gitare

- mislim_stvarno
RG 550 nov mozes da kupis samo kao reisue (ima neki nastavak u imenu XX ili nesto slicno), a on je oko 1k e i nema ga kod nas. Druga solucija ti je polovan iz 90ih koji je 500+-100e.