Savet u vezi aria
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Savet u vezi aria
Imam Ariu i to je najbolja gitara za te pare!!!!Svakoga koga zanima nesto oko arie tu sam
Pozdrav
Pozdrav
- KnightOfDoom
- Site Admin
- Mithrandir
- MF veteran
- KnightOfDoom
- Site Admin
Po tebi nije pravilno, ali po meni jeste
Uvek sam imao losu ocenu iz srpskog... 
Elem, poJenta je da ni jedan bass na ovom svetu nije savrsen (sem mozda hideous claw-a, je li Rolle?
). Mozda tebi savrseno odgovara a meni ne i obrnuto.
Malo me iritiraju takve izjave pa sam morao da prokomentarisem, sorry. Nego da ne trujem temu, cekamo pitanja u vezi arie.
Pozdrav

Elem, poJenta je da ni jedan bass na ovom svetu nije savrsen (sem mozda hideous claw-a, je li Rolle?

Malo me iritiraju takve izjave pa sam morao da prokomentarisem, sorry. Nego da ne trujem temu, cekamo pitanja u vezi arie.
Pozdrav
- Rocket Roll
A vala, šta zna' ja, tema je k'o smišljena za džajv... "Pitajte me nešto u vezi sa Arijom/ Skvajerom/ Epifonom/ etc..."
OK, u kojoj kineskoj provinciji se proizvode Arije? Može adresa fabrike? Koliko radnika stalno radi u njoj? A odakle kupuju drvo?
Kakva je konfiguracija serijskih brojeva na novim Arijama, i koliko se razlikuje od starih serijskih? Koji brojevi označavaju godinu, a koji model? Ima li posebnih dodatnih oznaka na telu/ vratu osim serijskog?
Možda može nešto o laku - je li poliuretan ili poliester? Koja tačno mešavina, i ko je pravi?
Ja bih znao da odgovorim na većinu takvih pitanja što se Fendera tiče, a bogami i Knight što se tiče Ibaneza.
-----------------------------------------
E da, Hideous Claw je opasno blizu savršenstvu (izgleda kao nešto što je raslo na dnu mora, a ne kao nešto što je neko pravio) a što se gramatike tiče ne znam, kada lektorišem knjige uglavnom lovim pravopisne greške...

http://www.talkbass.com/forum/showpost. ... ostcount=1
OK, u kojoj kineskoj provinciji se proizvode Arije? Može adresa fabrike? Koliko radnika stalno radi u njoj? A odakle kupuju drvo?
Kakva je konfiguracija serijskih brojeva na novim Arijama, i koliko se razlikuje od starih serijskih? Koji brojevi označavaju godinu, a koji model? Ima li posebnih dodatnih oznaka na telu/ vratu osim serijskog?
Možda može nešto o laku - je li poliuretan ili poliester? Koja tačno mešavina, i ko je pravi?
Ja bih znao da odgovorim na većinu takvih pitanja što se Fendera tiče, a bogami i Knight što se tiče Ibaneza.
-----------------------------------------
E da, Hideous Claw je opasno blizu savršenstvu (izgleda kao nešto što je raslo na dnu mora, a ne kao nešto što je neko pravio) a što se gramatike tiče ne znam, kada lektorišem knjige uglavnom lovim pravopisne greške...

http://www.talkbass.com/forum/showpost. ... ostcount=1
- Rocket Roll
- zolideathmetal
- Urednik
- Mithrandir
- MF veteran
- HariSHA013
Pa brate prva tvoja poruka u ovoj temi zvuci kao da si specializovani strucnjak za Arie.vbraca wrote:Ja sam mislio na normalna pitanja oko aria koja se mogu nadji u Srbiji!!!!
A ne oko vrsta lakova,i kineskih provincija!!!!!!
Valjda kapirate!!!!![]()
![]()

- KnightOfDoom
- Site Admin