Šta mislite o Van Gogh-u?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
muki17
Urednik

Re: Šta mislite o Van Gogh-u?

Post by muki17 » 22 Aug 2009, 02:39

ahahah,do jajca tema,umirem.. :lol:

sl0e

Post by sl0e » 22 Aug 2009, 16:26

Neka neki mod. baci lock posto je ovo otislo predaleko. :grummel_2:

kide

Post by kide » 22 Aug 2009, 17:49

sl0e wrote:Neka neki mod. baci lock posto je ovo otislo predaleko. :grummel_2:
hehe pazi drukaru, zaziva modove da zamandale temu... a nisamo čak tako daleko ni otišli, tek smo na tragu nečega bitnog.
bluesko, dalje na temu alter egoa, jasno ti je da je tu ključ bavljenja muzikom u okvirima biznisa i industrije zabave. kada osmisliš svoj alter ego ili on spontano iskoči, on postaje tvoja javna umetnička persona koja privlači pažnju publike na i van stejdža, u stanju je da kaže i učini stvari koje ti inače ne bi, a na neki način postaješ sam svoj PR. imati alter ego je uopšte vrlo oslobađajuće iskustvo.

navedimo nekolika primera: Antonije Pušić/Rambo Amadeus, James Newell Osterberg, Jr./Iggy Pop, Velibor Miljković/Toni Montano, Saul Hudson/Slash, Igor Blažević/Inspektor Blaža, Brian Hugh Warner/Marylin Manson, Dušan Kojić/Koja/Zeleni Zub, Adam Michał Darski/Nergal(Behemoth), Milić Vukašinović/Dr. Milić, William Michael Albert Broad/Billy Idol, Zvonimir Đukić/Đule Van Gog, itd...

to ti je kao kod super heroja u stripovima, danju Piter Parker noću Spajdermen, danju Brus Vejn noću Betmen, danju Zoran Lazarević noću Betmen. svako od njih kada pojede bananu, dešava se neverovatna promena, oni postaju pop ikone, likovi veći od života koji ljudima ne prodaju samo ploče, nego celu priču, trip, pakovanje. forumaši koji se bave marketingom mogu to stručno da potvrde. da li si kao muzičar razmišljao o tome?

znači šta bi bio Zvonimir Đukić, da nije istripovo da je neko mudo Đule Van Gog? ništa, još jedan u nizu gradskih blejača, prosečan muzičar, poznat najviše kao mlađi brat Ljube Đukića, klavijaturiste i originalnog člana Električnog Orgazma. shvaćaš?

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Aug 2009, 18:29

i sta je u tome toliko lose?

Rage

Post by Rage » 22 Aug 2009, 18:40

E ljudi, iskreno, de skinite se više sa Van Gogha....temu ste iscrpili do poslednje kapi krvi ovo ostalo je samo spam....

kide

Post by kide » 22 Aug 2009, 18:47

Stalker, ko kaže da je loše? ne da nije loše nego je neophodno, ako želiš da uspeš. naravno da je bitno da imaš talenta i da radiš na svojoj muzici, ali samo to nije dovoljno, moraš da se namećeš i razmećeš. i ja bi voleo da jeste, ali danas u ovom vremenu gde prosečan slušalac traži uvek novu i jaču senzaciju, nažalost nije dovoljno. narodnjaci su to skapirali i rade poso.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 22 Aug 2009, 18:52

kide, sve je to lepo i krasno i verujem da se svi slazu sa tobom... doduse ovo je muzicki-forum, a ne preduzetnicki-forum ili kakovec hoces. mi vangog posmatramo kao muzicku pojavu a ne kao proizvod.
takodje, uspeh je relativan pojam i zavisi od pojedinca do pojedinca ;)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Aug 2009, 18:57

:ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Aug 2009, 18:57

otvorio si diskusiju s kojoj niko nije protivrecio, vec onu vrstu koja ne pripada ovakvom forumu

kide

Post by kide » 22 Aug 2009, 19:28

cccira wrote:doduse ovo je muzicki-forum, a ne preduzetnicki-forum ili kakovec hoces. mi vangog posmatramo kao muzicku pojavu a ne kao proizvod.
moderator nije video moje postovanje kao offtopic, tako da možda ti posmatraš stvari preusko.
takodje, uspeh je relativan pojam i zavisi od pojedinca do pojedinca ;)
pa znaš kako, ako tebe to teši...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 22 Aug 2009, 19:35

kide wrote:moderator nije video moje postovanje kao offtopic, tako da možda ti posmatraš stvari preusko.
ne banalizuj...
kide wrote:pa znaš kako, ako tebe to teši...
haha, zahebao si me moram priznati

nazdravlje. :ziveli:

kide

Post by kide » 22 Aug 2009, 20:04

ma kul, ćiro, kad ja uspem tj. kad sa mojim novim bendom srušim Đuleta sa trona, častiću te sa jedno 5-6 soma ojrića, čisto da ti se nađe.

Đule, you're goin' down!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 22 Aug 2009, 20:10

Jedva cekam! :bravo:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Aug 2009, 20:14

kide wrote:ma kul, ćiro, kad ja uspem tj. kad sa mojim novim bendom srušim Đuleta sa trona, častiću te sa jedno 5-6 soma ojrića, čisto da ti se nađe.

Đule, you're goin' down!
OVO JE DJULE 100%,

DOSO DA NAS ZAYEBAVA... ::ranting::

kide

Post by kide » 22 Aug 2009, 23:10

aha jeste, nema frontmen najuspešnijeg rok benda pametnija posla nego da zajebava klince po forumima. a to što ti voliš sebi da laskaš misleći da sam Đule lično, to je druga priča...

ćiro, aj ćiki ćiki, daj mi malo vremena jedno godinu dana da realizujem svoj plan i biće keša obećavam, evo Stalker mi je svedok. trenutno sređujem đitru da bude veća od života, tako da s njom ne samo da ću sobaliti Zvoneta, nego ću je zariti u slabu tačku one Grand scenografije tako da se sve sruši uz zastrašujući tresak. videćeš, to će biti opšti haos i pometnja...

Locked